Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Onedio vs Oha Diyorum: Gerilimli Bardak Çekme Kapışması
Muhteşem iki ekip birbirine karşı Arkadaşlık kazansın! Onedio vs Oha Diyorum: Gerilimli Bardak Çekme KapışmasıOnedio vs Oha Diyorum: Gerilimli Kadeh Çekme Kapışması
Atkins diyeti, protein diyeti, yağsız diyet ,taş devri diyeti , glisemik indeksi düşük diyet vs vs vs ….Bu liste uzar sarfiyat. Yıllardır hangi beslenme formunun en süratli ve sağlıklı kilo verdirdiği tartışılıp durulur. Fakat ilmî olarak ispatlanmış birkaç gerçek vardır.
1.AZ VE SIK BESLENİN...
Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz gün cafe'de yediklerinin ücretini görünce şoke oldu. Fiyatların bu kadar pahalı olmasına karşı sitemini belli etti.
Daha öncesinde de başına gelen şimdi de gittiği bir cafede hesap şoku yaşayan popçu Demet Akalın, öfkesini sosyal medya hesabında yansıttı...
Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz gün cafe'de yediklerinin ücretini görünce şoke oldu. Fiyatların bu kadar pahalı olmasına karşı sitemini belli etti.
Daha öncesinde de başına gelen şimdi de gittiği bir cafede hesap şoku yaşayan popçu Demet Akalın, öfkesini sosyal medya hesabında yansıttı...
Scarlet Nexus hakkında Eren’le konuşurken bana animesinin ilk bölümünün yayınlandığını, üstüne bir de lore videosu paylaştıklarını söylemiş, “belki incelemede yardımı olur” demişti. Ben bir oyunu oynamadan önce yok anime izleyeyim, yok hikâyesini okuyayım gibi şeyleri gerçekten anlamsız...
Evlenmeyen Kişi Günahlardan Nasıl Korunur?
Müstehcenliğinden dolayı cevap vermekte zorlandığımız konulardan biri de, cinsel duyguların baskısından kurtulmak isteyenlerin başvurduğu kendini tatmin konusu.
Bu konu ısrarla sorulduğundan zorluğuna rağmen cevap vermeye gayret edeceğiz. Önce...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.