Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Onedio vs Oha Diyorum: Gerilimli Bardak Çekme Kapışması

Onedio vs Oha Diyorum: Gerilimli Bardak Çekme Kapışması
0
287

Similar threads

Atkins diyeti, protein diyeti, yağsız diyet ,taş devri diyeti , glisemik indeksi düşük diyet vs vs vs ….Bu liste uzar sarfiyat. Yıllardır hangi beslenme formunun en süratli ve sağlıklı kilo verdirdiği tartışılıp durulur. Fakat ilmî olarak ispatlanmış birkaç gerçek vardır. 1.AZ VE SIK BESLENİN...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz gün cafe'de yediklerinin ücretini görünce şoke oldu. Fiyatların bu kadar pahalı olmasına karşı sitemini belli etti. Daha öncesinde de başına gelen şimdi de gittiği bir cafede hesap şoku yaşayan popçu Demet Akalın, öfkesini sosyal medya hesabında yansıttı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz gün cafe'de yediklerinin ücretini görünce şoke oldu. Fiyatların bu kadar pahalı olmasına karşı sitemini belli etti. Daha öncesinde de başına gelen şimdi de gittiği bir cafede hesap şoku yaşayan popçu Demet Akalın, öfkesini sosyal medya hesabında yansıttı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Scarlet Nexus hakkında Eren’le konuşurken bana animesinin ilk bölümünün yayınlandığını, üstüne bir de lore videosu paylaştıklarını söylemiş, “belki incelemede yardımı olur” demişti. Ben bir oyunu oynamadan önce yok anime izleyeyim, yok hikâyesini okuyayım gibi şeyleri gerçekten anlamsız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Evlenmeyen Kişi Günahlardan Nasıl Korunur? Müstehcenliğinden dolayı cevap vermekte zorlandığımız konulardan biri de, cinsel duyguların baskısından kurtulmak isteyenlerin başvurduğu kendini tatmin konusu. Bu konu ısrarla sorulduğundan zorluğuna rağmen cevap vermeye gayret edeceğiz. Önce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
214
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt