Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Öne arkadaya dürüst sallanma

Hoş geldin! cancankan tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Öne arkadaya dürüst sallanma
0
153

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
arkadaşlar oturduğum vakit böyle öne arkaya dürüst sallanıyorum genel olarak müzik filan dinlediğimdede oluyor azıcık araştırdım otistik filan diyorlar 15 yaşındayım hiçbir becerim kabiliyetim yeteneğim filanda değil lise 1 öğrencisiyim gerizekalının birazcık akıllı olan hali gibi birşeyim işte hiç böyle olan bir akrabanız arkadaşınız filan varmı ? ne yapmam gerek ?

Similar threads

Selam arkadaşlar herkezin olduğu gibi benimde bi derdim var Evvelden yanıt yazan geçerdim ama derhal konu açma vakti geldi benimde fikirlerim tükendii Neyse konuya geleyim; Acilen biz Lise 2 inşaat bölümünde okuyoruz ve Birincil günlerde gözüme fazla hoş gelen bir kız vardı hakiki adını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Demet Akalın'dan Gösterişli Açıklamalar! demet akalın, iddialı talimatlar, aşk, yeni albümü, 2011, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz 1548663133 1548663133 demetakalindaniddialiaciklamalar5c4eb961e0f93demetakalindaniddialiaciklamalar5c4eb961e0f93...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Bülent Ersoy Röportajı bülent ersoy, a, röportajı, resimleri, haberleri, hakkında ayrıntılı bilgiler burada arkadaşlar 1548653655 1548653655 bulentersoyroportaji5c4e945c9517ebulentersoyroportaji5c4e945c9517e bulentersoyroportaji5c4e945c9517e İzzet Çapa'nın ünlü assolist sanat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
anne olmak isteyenler anne elde etmek isteyenler çoçuk isteyenlerin yapması gerekenler bebek istiyorum ama olmuyor bebek gerçekleştirmek için ne yerine getirmek lüzumlu istiyorum olmuyor Anatomik bozukluğu olmayan kimse kısır olamaz, yalnızca cisim dengesibozulmuştur ve bunu da tüpbebek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Her yeni bebek, başından itibaren kendine has karakteristikleri ve yetenekleriyle öbür bir ferttir Ona, herhangi bir yetişkine duyduğunuz saygıyı duymanız gerekir Tek bedende çıktığı*nız dokuz aylık yolculuğunuzu, şahane bir baş*langıç olarak kabul edip, şimdi birbirinizi daha yakından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
285
858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt