Önce yolunu sonra boğazını kestiler Ankara'da garsonluk yapan genç kızın yolu kesen zanlı yada zanlılar, dövdükten sonradan boğazını keserek öldürdüler Ankara’da bir lokantada garsonluk yaparak kazandığı 15 YTL yevmiye ile ailesinin geçimine katkıda bulunan 21 yaşındaki Nesrin Korkmaz, dövüldükten daha sonra boğazı kesilerek öldürüldü Ostim’deki işyerinden saat 2030’da çıkan ve evine yaklaşık 500 metre uzaklıkta otobüsten inen Korkmaz, Şükrü Karanfil Üstgeçidi’nden geçtikten hemencecik daha sonra saldırıya uğradı Önce dövülen, gerisinde da boğazı kesilen genç kız, sürünerek yolun aleyhinde yer alan kahveye ulaşmaya çalıştı Kanlar içinde yerde yatan Korkmaz’ı fark eden bir taksici, genç kızı aracına alarak Ankara Hastanesi’ne götürdü Korkmaz, bütün müdahalelere karşın kurtarılamadı Otopside, genç kızın yediği dayağın etkisiyle iç kanama geçirdiği, boğaz kesiğinin 4 cm olduğu belirlendi Talihsiz kızın çantasının bir sapının kopuk olduğunu görebilen dedektifler, olayın gasp ya da kapkaç amacıyla yapılmış olabileceği ihtimali üstünde duruyor Cinayetle ilgili olduğu kuşkusuyla sekiz kişi gözaltına alındı Nesrin Korkmaz’ın babası Osman Korkmaz, durum gecesi kızını cep telefonundan aradığını belirterek, Ne vakit geleceğini sordum ’Yeni çıktım Otobüse biniyorum Bir saate kadar evde olurum Yemeğe bekleyin’ dedi Sofrayı kurduk, beklemeye başladık Komşumuz acı haberi verdi Eşim, yedi sene önce geçirdiği beyin ameliyatı yüzünden yatağa mahkum Kızım okulu bırakarak hem annesine baktı, ayrıca de çalışarak eve destek olmaya başladı Her şeye karşın mutlu bir aileydik Katilin bir lahza önce yakalanmasını istiyoruzdedi Canice burada işlendi Nesrin Korkmaz, otobüsten indikten sonradan Şükrü Karanfil Üstgeçidi’nden yolun karşı tarafına geçti Tam o sırada saldırıya uğrayan Nesrin Korkmaz, saldırının ardından yaklaşık 50 metre sürünerek yolun karşısındaki kahveye gelmek istedi oysa başaramadı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.