Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ömürle birlikte, ramazanda bitiyor..

ömürle birlikte, ramazanda bitiyor..

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
evet ramazan ayı yarılandı peki biz ne kadar faydalanabildik ramazan ayından başı rahmet ortası mağfiret sonuda cehennem azabından kurtuluş olan ramazan ayından yeterince nasiblenebildik mi?
kaç fakiri soframıza konuk ettik? teravihleri ne kadar takip ettik? mukabeleleri tam anlamıyla yaptıkmı? Ramazan bitiyor maalesef, inşallah tam anlamıyla istifade edenlerden oluruz
Hz Peygamber (sav)'in kızı Fatıma'ya söylediği sözü hatırlayın
Ömrümüz boş şeylerle geçip gidiyor Sermayesi buz gibi eriyen adamın halinden ibret aldığımız yok İbrahim (as) gibi put kırıcı, Musa (as) gibi savaşçı, Davud (as) gibi ibadet eden, Meryem gibi iffetli, Hz Muhammed (sav) gibi tevhid davasına ömrünü veren önder insan, büyük peygamberlerin yolundan yürüyebilir, hiç olmazsa Nuh'un gemisine sığınabiliriz

Similar threads

1 : Hz Mehdi’nin Çıkış Alametlerinin Arka Arkaya Meydana Gelmesi Hz Mehdi’nin çıkış alametlerinin bildirildiği hadislerde, bu alametlerin arka arkaya, “bir tesbih taneleri gibi meydana geleceği ifade edilmektedir Gerçekten de bu alametler, birbiri ardınca ve Peygamberimiz (sav)’in bildirdiği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRRAHİM ÜMMETİN YİTİK HAZİNELERİ “ EHLİ BEYT Bazı kardeşlerimiz soruyorlar, neden bazıları tarafından Ehli Beyt olgusu bu kadar önemseniyor, üzerinde duruluyor, sürekli gündemde tutulmaya ve ön plana çıkarılmaya çalışılıyor? Hatta bazıları bunu Müslümanların vahdetini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Allah Tealâ Kur’anı Azimüşşan’da hayır ile şerri, iyi ile kötüyü, doğru ile yanlışı, güzel ile çirkini izah buyurduktan başka, bir de bunların uygulamasını göstermek üzere bu iki zıt dönemi yan yana koymuştur Cahiliyye ile Asrı Saadet, Kur’an’ın amelî tefsiri, hayat halindeki tezahürüdür...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Allah Tealâ Kur’anı Azimüşşan’da hayır ile şerri, iyi ile kötüyü, doğru ile yanlışı, güzel ile çirkini izah buyurduktan başka, bir de bunların uygulamasını göstermek üzere bu iki zıt dönemi yan yana koymuştur Cahiliyye ile Asrı Saadet, Kur’an’ın amelî tefsiri, hayat halindeki tezahürüdür...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
UMMANDA BİR DAMLA BİR DUA duaya başlarken 1 bölüm Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan CENABI ALLAH’A ibadet ve taat etsem Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan CENABI ALLAH’A ibadet ve taat etsem Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt