Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Omrumun Sahibi - Rafet El Roman..

Omrumun Sahibi - Rafet El Roman..
0
262

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
imagesomrumunsahibirafetelroman5adb0a06c0c3e

bende kaybolanı sende bulmak guzel
yetim unutulanı sende gormek guzel
guzel demek yetmez muhteşem olmalıyız
bakir bir yere seninle varmalıyız
bir umut gozlediğim yılardır beklediğim
kalbimin sahibisin sen
cırpınıyor yureğim ferman buyur olurum
omrumun sahibisin sen
bu ilk kalbimin vurduğu sesi dilerim bitmesin bu tutku sevgi
kulak verdiğinden dokulen seslere
bir soz diyemem bana versene
evlenir misin benimle…
kader kıymet budur kısmet buna denir
mutluluksa dileğin seninle yaşamalı
yaşamakla bitmez muhteşem olmalıyız
mucize bir yere seninle varmalıyız
bir umut gozlediğim yılardır beklediğim
kalbimin sahibisin sen

Similar threads

bende kaybolanı sende bulmak guzel yetim unutulanı sende gormek guzel guzel demek yetmez muhteşem olmalıyız bakir bir yere seninle varmalıyız bir umut gozlediğim yılardır beklediğim kalbimin sahibisin sen cırpınıyor yureğim ferman buyur olurum omrumun sahibisin sen bu ilk kalbimin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Rafet El Roman'ın 'Omrumun sahibi' şarkısının sozleri nedir? Bende kaybolanı sende bulmak guzel Yetim unutulanı sende gormek guzel Guzel demek yetmez muhteşem olmalıyız Bakir bir yere seninle varmalıyız Bir umut gozlediğim yılardır beklediğim Kalbimin sahibisin sen Crpınıyor yureğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Rafet El Roman'ın 'Ömrümün sahibi' şarkısının sözleri nedir? Bende kaybolanı sende bulmak hoş Yetim unutulanı sende bakmak hoş Güzel çağrıda bulunmak yetmez muhteşem olmalıyız Bakir bir yere seninle varmalıyız Bir umut gözlediğim yılardır beklediğim Kalbimin sahibisin sen Çrpınıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Düğünde Türkçe Giriş Müziği hangisi vardır önerilerinizi bekliyorum Düğünde Türkçe Giriş Müziği için aşağıdaki şarkıları kullanabilirsiniz Kayahan Seninle herşeye varım ben Seninle her şeye varım ben Sen benim uğurlu yolumsun Yıldızlara yürürüm senle Sen iste canım senin olsun Sen her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Rafet El Roman 2011 Sevgiye Süre Ver Albümündeki Şarkıların Sözleri Rafet El Roman, 2011, Sevgiye Zaman Ver, Albümündeki Şarkıların Sözleri, şarkı sözleri aradığınız herşey burada meleklerim 1549255294 1549255294...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,505Konular
982,789Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt