Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ölümden önceki son sözler!

ölümden önceki son sözler!
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
ölümden önceki son sözler! Lan olum Rus ruleti o kadar mi oynanır dur da göstereyim Teker teker gelin layn Sevgilim, abin bizi böyle görse ne yapardı? Korkma, bu tünelden yllardr tren geçmiyor Abi çevremizde artı polis değil, teslim olmayalım, kaçalım abi Geeel, geeel, sağ yap gel Abi çok süratli bi otomobil bu yaaa Çağrıda Bulunmak piranha dedikleri şey bu Hiho, bak Hulusi abi bıyıkları ile oynuyom bi şey olmuyo O irmikleri neden aldın Nurhan, helva mı yapıcan? Niye? Burası Fener tribünü yok mi? Bah bah bah hala uzunlarla geliyo Müjdemi isterim Turhan abi bi kızın daha oldu Ordular ileri Allah, allah, allah, allah Kim bekler lan yeşilin yanmasını?! Bekle Cemşit abi ben bi dalıp çıkıcam Hala karlı gösteriyor mu bayan? Elektrikçiye ne gerek var canım, ben hallederim Gel abi burası boyu geçmiyo Vakkas abi Senin için o kadar böyle diyorlar, dürüst mu? Hihoha Bak gelen şey köpekbalığına ne dek da benziyor Rasim abi, kafesin kapısı kapalı yok mi? Baba Ben hamileyim Yapma Satılmış abi, iblis doldurur Bu külüstür essahtan 200 yapıyor mu? Semra'cığım bak arabanın ibresi 200'ü gösteriyor Ben öldükten sonra tablolarım çok para edecek Ayşegül Boğaza gelip pak hava almayı iyi hafıza ettik Çocuğum oynama şu arabanın el freniyle Doktora neyin gerek yok Beni üfürükçü Değişmez hocaya götürün Ohooo doktorun her dediğini yapsak açlıktan ölürüz birader Hadi yeyin yeyin sıhhat olsun Ulan, biz bugüne dek kaç bomba imha ettik be! İşimi bana mi öğretiyon, lavuk! Kes şu mavi teli! Sayın seyirciler! Simdi en büyük numaraya geldik Aslanın ağzını açıp, başımı içine sokuyorum Burası vaktiyle mayın tarlasıymış lakin artık bi tane bile kalma Havlayarak üzerimize geliyor, çünkü bu cinsler çok insan canlısıdır Paraşütü en aşağı ben açacağım Komutanım, pimini çektikten daha sonra kaça kadar sayıcaktık? Olum bu mantarlar zehirli değil, bak ben nasıl yiyorum Amma belirgin virajmış yav!! Uyarı kaptanınız konuşuyor: Eşhedü en la ilahe illallah (Pilot Temel) Önüne baksana lan! Ne çarpıyon omzuma? Bu dek korkma canım! Bu yılanların hepsinin zehirleri küskün Uçağın pervanesini görüyon mu? pek seri dönüyo ki sankim dönmüyomuş gibi Kaplanlar da benzer kedi yavruları gibidir Bak böyle gıdışından sevicen bak iyi bak  

858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt