Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Olum doşeğindeki Kayserili =)

Olum doşeğindeki Kayserili =)
0
268

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kayserilinin biri olum doşeğindedir:
Kayserili: Sevgili karım burada mısın?
Eşi: Evet hayatım buradayım
Kayserili: Sevgili oğlum Mehmet burada mısın?
Mehmet: Evet babacım buradayım
Kayserili: Oğlum Ahmet ya sen burada mısın?
Ahmet: Evet ben de buradayım
Kayserili: Guzel kızım sen burada mısın?
Kızı: Evet buradayım babacım
Kayserili: Allah hepinizin belasını versin Dukkanda kim duruyor o zaman?

imagesolumdosegindekikayserili5b00130f49a99gifimagesolumdosegindekikayserili5b00130f49a99gifimagesolumdosegindekikayserili5b00130f49a99gifimagesolumdosegindekikayserili5b00131273c48pngimagesolumdosegindekikayserili5b00131273c48pngimagesolumdosegindekikayserili5b00131273c48png

Similar threads

Kayseri'linin biri olum doşeğindedir: Sevgili karım buradamısın Evet Hayatım Buradayım Sevgili Oğlum Mehmet Buradamısın ? Evet Babacığım Buradayım Oğlum Ahmet ya sen burada mısın ? Evet Ben de Buradayım Guzel kızım sen burada mısın ? Evet buradayım Babacım Allah Hepinizin belasını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Kayserilinin biri vefat döşeğindedir: Kayserili: Sevgili karım burada mısın? Eşi: Evet hayatım buradayım Kayserili: Sevgili oğlum Mehmet burada mısın? Mehmet: Evet babacım buradayım Kayserili: Oğlum Ahmet ya sen burada mısın? Ahmet: Evet ben de buradayım Kayserili: Hoş kızım sen burada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
204
Kayseri'linin biri ölüm döşeğindedir: Sevgili karım buradamısın Evet Hayatım Buradayım Sevgili Oğlum Mehmet Buradamısın ? Evet Babacığım Buradayım Oğlum Ahmet ya sen burada mısın ? Evet Ben de Buradayım Güzel kızım sen burada mısın ? Evet buradayım Babacım Allah Hepinizin belasını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Bir Bebeğin Yarım Kalmış Gunluğunden, Yaşam Hikayesi Bir Bebeğin Yarım Kalmış Gunluğu 5 Ekim: Bugun var edildim Buradayım Varım Muthiş bir duygu bu Var olduğumu henuz annem ve babam bilmiyor Bir elma cekirdeğinden bile kucuğum Ama ne de olsa, ben benim Varım ya! Bu bana yetiyor Henuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
bir bebeğin yarım kalan mektubu 5 ekim: Bugun var edildim Buradayım Varım Muthiş bir duygu bu Var olduğumu henuz annem ve babam bilmiyor Bir elma cekirdeğinden bile kucuğum Ama ne de olsa, ben benim Varım ya! Bu bana yetiyor Henuz bedenim belli belirsiz, yuzum yok ama, varlığımı ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
858,505Konular
982,693Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt