Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ölen iki kadının öbür dünyadaki sohbeti

Ölen iki kadının öbür dünyadaki sohbeti
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ölen iki kadının değişik dünyadaki sohbeti *Selamlama, benim adım Fatma Selamlama, benimki de SevdaBu arada sen nasıl öldün? *Donarak öldüm Offffff yaaaaa fazla korkunç *Değil böylece fena değildi gerçekte soğuktan titremem geçince ısınmaya başladım ve aniden bir uyku bastı ve sonunda huzur doymuş bir ölüm gerçekleştiPeki sen nasıl öldün? Agir bir yürek krizi geçirdim Kocamın beni aldattığını sandım, onu meslek üstünde yakalamak icin eve erken geldim, ama evde tek başına televizyon seyreder halde buldum *Daha Sonra ne oldu? Şüphesiz evde başka bir kadının olduğundan emindim,bütün evi aramaya başladım Çatıyı ve hatta yatakların altını bile aradım ama bulamadım Ama tempolu koşturmaktan dolayı aşırı yorulmuştumYorgunluktan kalp krizi geçirdim ve öldüm Salak karı keşke derin dondurucuya da baksaydın Eğer bakmış olsaydın hemen ikimiz de yaşıyor olacaktık! özel baskı  

858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt