Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Öldünüz!!!

Öldünüz!!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Sen! Evet, bilgisayar başında oturmuş bu mesajı okuyan Sen!! Ensesinde ölümün soğuk nefesi olan da, belki yarım asır daha yaşayacak olanda sen Duydun mu? Bir yerde veriyorlar mı hayat denen en değerli sermayenin garanti belgesini? Bırakın o kadar uzun yılları saniyenin garantisini verebiliyorlar mı? Aczimize bir bakın

Bir düşünün: Bir an için bu mesajı okurken kalbinizin sıkıştığını,göğsünüzün daraldığını!! Azrail’in ensenizde olduğunu bir düşün Etrafınızda size yardım edecek kimsenin olmadığını hayal edin Derin acılarınızla baş başa kaldığınızı ve hep ertelediğiniz o gerçek hayatı gözünüzün önüne getirin
Siz ki hayatı dolu dolu yaşamıştınız Ergenlik çağlarınızdaki asiliklerinizden başlayıp üniversite yıllarınızdaki kızların peşinden koştuğunuz partilere, çapkınlıklarınızdan zenginliğinize ve belki de en çok hoşunuza giden 40’larınızda sosyal içici olarak katıldığınız kokteyllere kadar bütün bunların size kazandırdıklarını bir düşünün Her şey geçmişte kalan kocaman bir0 Ne güzel günlerdi deyip içerlendiğiniz zamanlarda olmuştur elbet Ama şimdi kalbiniz sıkışıyor o kadar uzun zamanınız yok Sadece film şeridi gibi gözünüzün önünden geçirin hayatı ve ertelediklerinizi

Sanki bir boşluk var “Ben bir şey yapacaktım? Evet, evet hep ertelediğim yarın, yarın yaparım dediğim bir şey Belki bu sıkışık zamanda aklınıza gelmeyebilir Ama ben hatırlatayım Gerçek hayatı ertelediniz Rabbinizi hep sonraya bıraktınız veya hiç hatırlamadınız Yarınlarınızın garantisi var gibi hep yarınlara havale ettiniz ebediyetinizi Ama artık anlıyorsunuzdur belki! ne kadar erken tükendiğini, bitmeyecek gibi görünen sayılı nefeslerinizin Belki de “keşke, keşke bu hataları yapmasaydım rabbime kul olmaya çalışsaydım diyorsunuz içinizden Belki de bir şans , sadece bir şans daha !!!

Ve gözlerinizi açtığınızda hastanede olduğunuzu düşünün Ve şükredin Rabbim bana bir şans daha verdi diye Ama sakın nankörlük etmeyin Unutmayın! gözlerinizi açtığınız yer: etrafınızda, aralarına dönmenizi bekleyen akrabalarınızın olduğu bir hastane odası değil de, yapayalnız ve kimsesiz olarak hesap vereceğiniz kabirde olabilirdi Şimdi uyanın yarına ertelenemeyecek çok işiniz var…

858,505Konular
982,727Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt