Epeyce Lezzetli Lokum Üzere Sebzeli Tavuk Kızartma Tanımı İçin Gereçler
- 4 orta uzunluk patates 4 böldüm
- 1 büyük havuç halka halka
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 paket kemiksiz incik
- Yarım kapya
- 3 ufak domates
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 1 çay kaşığı köri
- 1 çay kaşığı pul biber
Hayli Lezzetli Lokum Üzere Sebzeli Tavuk Kızartma Tanımı Yapılışı
- Tavuğumuz doğruyoruz ben biraz büyük doğradım yıkadım süzdüm.
- Yağı teflon tencereye aldım.
- Kızınca tavukları bir mühürledim.
- Sonra patates ve havucu ek edelim.
- Kapağını kapatalım.
- Yumuşayınca patatesler üzerini açalım.
- Tuzunu ek edelim hoş kızartalım. Yanına domatesi kapya biberi ek edelim ,baharatları ek edelim karıştıralım.
- Kızartmanın tadı hayli hoş oluyor bu türlü hepsi bir ortada kızardığı için deniyecek olanlara afiyet olsun.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.