Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

okuyun lütfen çok güzel.. geniş bir dua..

okuyun lütfen çok güzel.. geniş bir dua..
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
okuyun lütfen fazla güzel geniş bir dua ferahlık veren dua ferahlık veren dualar duası hoş sözler özlü bir dua dua ruhu serinletir ruhumuza ferahlık verir Allahım ümmetimizi gaflet uykusundan uyandır Onları ölüm uykusundan dirilt Allahım onların liderlerini ve yöneticilerini ıslah et Allahım onların ellerini yargı üzer tut onların kalplerine senin korkunu ver Onların kalplerinden kafirlerin korkularını çıkar Onların kalplerine iman yerleştir Allahım onların işlerini ıslah et Allahım onları islamla izzetlendir Ve islamı onlarla izzetlendir Allahım cihadı onlarla zenginleştir Ey alemlerin Rabbi İzzet senindirAllahım dinimizi izzetlendirDönüş sanadır Allahım bize ulemamızı bereketlendir Bizi onların ilmi ile faydalandır Onların basiretlerini aç Onların derecelerini yücelt Allahım onlara bize aleyhinde hakkı söylet,Dinine yardım et Onlar kınayıcının kınamasından korkmasınlar Ey alemlerin rabbi Allahımbizi selahaddin gibi izzetli kıl Allahım bizi Ömer gibi izzetli kılAllahım bizi Ebubekir gibi izzetli kıl Allahım bizi osman gibi izzetli kılAllahım bizi Ali gibi izzetli kıl Ey alemlerin Rabbi Allahım islamı yeryüzünün her yerine başat kıl Dinin sancağını yüceltKafirlerin bayrağını alçalt Allahım kafirleri rezil et Allahım muhakkak ki onlar senin dinine düşmandırlarve senin dostlarını öldürüyorlar onlar büyük bir lanet ile lanet et Allahım alçak devleti sana şikayet ediyorum Allahım onların liderlerini sana şikayet ediyorum Allahım onlar azdılar ve kibirlendilerKardeşlerimizi katlettiler Kız kardeşlerimize musibet yaptılar Çoçuklarımıza şer bulaştırdılar Bizlere Mescidi Aksayı men ettiler Allahım onları sana havale ediyorum Allahım domuzları ve maymunları sana havale ediyorum Allahım bize şaşılacak kudretini göster Allahım mescidi haramdave mescidi nebevide nasıl namaz kılıyor isek bizleri Mescidi Aksa da iki rekat namazla rızıklandır Yahudilere rağmen bunu bize nasib et(3) Ey alemlerin Rabbi Allahım kitabını yaşamayı nasib et Allahım kardeşlerimize yeryüzünün her yerinde destek et Cihad bayrağını yücelt Dinini zenginleştir izzet senindir Ey alemlerin rabbi Allahım bizi filistinde bir araya topla Ey alemlerin rabbi Allahım bizi ateşten koru Ey alemlerin rabbi Allahım sen kuşkusuz celalin ile yakın semaya inersin Ve isteyen varmı ona vereyim dersin Affedilmeyi isteyen var mıAffedeyimDersin Allahım bütün günahlarımızdan sana istiğfar ediyoruz Allahım sana tevbe üstüne laf veriyoruz Allahım sana güzergah üzerine laf veriyoruz Allahım sana ihlas üstüne söz veriyoruz Ey alemlerin sahibi Allahım senden rızanı ve cenneti istiyoruz Ey alemlerin rabbi Allahım kitabımızı bize sağımızdan vererek bizi rahatlat Ey alemlerin rabbi Allahım senin nurlu yüzünle bizleri karanlıklardan aydınlığa çıkarmanızı isteriz Senin nurlu yüzüne bakarak rızıklanmayı isteriz Ey alemlerin rabbi Ey yaratan Allahım Ey alemlerin sahibi Ey göğün ve yerin rabbi ve onlara acınacak şey eden allahım Eğer sen bize azab edersen bana şiddet yetirensin Eğer sen bize merhamet edersen kuşkusuz sen mağiret edicisin Ey Alemlerin rabbi Allahım bu duamız icabet oysa sendendir sen izzetlisin ve her türlü eksik sıfattan münezzehsin Bütün nebilere selamlama olsun hamd alemlerin rabbine ya Rab dualarımıza icabet et​ AMİN YA RABBİM AMİN YA RABBİM AMİN YA RABBİM​ (alıntı)​​​​  

858,500Konular
982,380Mesajlar
32,975Kullanıcılar
yazaraliSon üye
Üst Alt