okuyor musun?sorusuna böyle cevaplar hepimiz bu çaglardan bu sorulardan geçtik evladım okuyor musun? kızım ne okuyorsun?sıkıldık bunaldık birazda espiritüel cevaplar verelim dedikokuyormusunsorusunaboylecevaplar5c560e94f311calt bakalım nasıl oldu okuyomusun? hemde nasıl bilhassa dergileriokuyormusunsorusunaboylecevaplar5c560e9533116gifalt :hhh: Dp81 :hhh: okuyomusun? okumak göreceli bi kavram nası yani okuyomusun? fazla istediler beni boğaziçinden eee yalan konuşamıyom işte baskı okuyor musun? yok hayır sadece resimlerine bakıyorumokuyormusunsorusunaboylecevaplar5c560e94f311calt okuyomusun? nerde sana sordum neyi okuyomusun? nerde anlaşıldı okuyor musun?(kız) okuyorum beraber okuyalım mı?(erkek)okuyormusunsorusunaboylecevaplar5c560e9566044gifalt :ehi: :ehi: :ehi: okuyor musun? evet okuyorum ama ama hangimiz okumuyoruz oysa? okuyormusunsorusunaboylecevaplar5c560e94f311calt okuyor musun? kimin sorduğuna alt nasıl ya? senin gibi biri bu kadar meraklı olmamalı abi ne diyorsun? ahbap şansını fazla zorlama istersen pardon abi ben gidiyorum sana gitmeni söylemedim demin nasıl yani abi? dostum burda soruları ben sorarım? peki abi lakin okuyor musun? okuyormusunsorusunaboylecevaplar5c560e94f311calt
Big Grin
okuyor musun? manyak mısın cinali ve ayşegülün tüm serilerini içtim! okuyormusun? benim böylece kötü huylarım yoktur okuyor musun? ben okumam okuyanları da sevmem okuyormusun? sen okuyonda noluyor yarıokuyormusunsorusunaboylecevaplar5c560e94f311calt
Big Grin
tabiki egitime herzaman %100 takviye bunlar şaka paylasım amaçlıdırrtesekkürlerr