Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2019 2019 Okulların Acılış Tarihi
Okullar Ne Zaman Acılıyor 2019
2019 2019 Eğitim Oğretim yılı , 17 Eylul 2019 Pazartesi gunu okullar acılıyor
20192019 eğitim oğretim yılı 17 Eylul Pazartesi gunu başlayacak Okul oncesi ve ilkokul birinci sınıf oğrencileri ise 1014 Eylul...
2019 2019 Eğitim ve Oğretim Yılı Ne Zaman Başlayacak
Okullar 2019 2019 Ne Zaman Acılacak
20192019 eğitimoğretim yılı, 17 Eylul 2019 Pazartesi gunu başlayacaktır
İlkoğretim okulları 1 sınıflar 10 Eylul 2019 Pazartesi gunu başlayacak
Liseler ve Ortaokulların acılış tarihi 17 Eylul...
2019 yılında okullar ne zaman acılacak
4+4+4 Eğitim yılı ne zaman acılacak
20192019 yılı eğitim ve oğretim , 17 Eylul 2019 Pazartesi gunu başlayacaktır
Ortaokulların ve Liselerin acılış tarihi 17 Eylul 2019 dir Sadece ilkokul birinci sınıfa gidecek oğrenciler uyum sağlamaları icin 1...
2019 okulların kapanış tarihi
Okul Oncesi, ilkokul 1 sınıf, Ortaokul ve İmam Hatip 5 sınıf oğrencileri icin 8 Eylul, Tum meslek liseleri 9 ve 10 sınıf oğrencileri dahil olmak uzere orgun ve yaygın eğitim kurumları icin ise 15 Eylul 2019 tarihinde başlayan 20192019 eğitim oğretim yılı 12...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.