Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Okula Nicin Gidilir?

Okula Nicin Gidilir?
0
127

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Okula Nicin Gidilir?imagesokulanicingidilir5ad7599ac9b7bgif
Sohbet etmek icin Sınıf mevcuduna katkıda bulunmak icin Sıraların uzerine resim cizip hoş goruntu sağlamak icin Derslerde uyumak icin Erken kalkmak sağlığa yararlı olduğu icin Kantin butcesine katkıda bulunmak icin Okulun gec kağıdı stoğunu bitirmek icin Fal bakmak icin Defile yapmak icin Fıkra anlatmak icin Sınıfı kopartmak ve kopmak icin Oğretmenleri sinir etmek icin Uzun eşek, Para macı,SimitVs oynamak icin Sevgili bulmak icin Kucuklere sataşmak icin Erkekleri dovmek icin(kızlara uygun) Kızların sacını cekmek,uyuzluk yapmak gibi bir suru sataşma teknikleri denemek icin(erkeklere uygun) Derslerde gizlice mesajlaşmak icin Hoca yoklama alırken fazla isim soyleyip yorulsun diye Okulun son gunlerinde arkadaşlarla parti yapmak icin Tebeşir,SuVs akla gelebilecek ceşitli materyalle savaş yapmak icin Okul cıkışı ortamlara akmak icin Sıralar boş kalıp ağlamasın diye Mudur, yardımcı ve oğretmenler hakkında dedikodu yapmak icin Evdeki anne dırdırından kacmak icin
(Ben okula oğrenmek, oğrendiklerime yeni bilgiler katmak icin gidiyorum bir kacı dışında diğerleri bana gore tamamen sacma)

Peki siz nicin gidiyorsunuz ?

858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt