Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Okul Öncesi Usta Öğretici Başvuruları

Okul Öncesi Usta Öğretici Başvuruları

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Okul Öncesi Usta Eğitici Başvuru Formu şartları,oöe Sanatkâr Eğitici Başvuruları,OÖE Sanatçı Öğretici Kullanım

Okul öncesi eğitim kurumlarında kadrosuz ressam eğitici olarak görevlendirilecek adaylarda, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ’nun Değişik 48A maddesinde açıklanmış şartların yanına aşağıda belirtilen şartları içeren adaylardan,

1) Üniversitelerin Mektep Öncesi Öğretmenliği, Kreş Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenliği ya da Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunu olup, yüksek lisans belgesidiploması olanların

2) Üniversitelerin Okul Öncesi Öğretmenliği, Çocuk Yuvası Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Mektep Öncesi Eğitimi Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenliği ya da Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü Lisans mezunların (Başvuran lisans mezunlarının sayısı il milli eğitim müdürlüğüne bahşedilen kontenjandan pozitif olması halinde, öncelik sıralaması adayların KPSS ’den aldıkları puan üstünlüğüne göre yapılır)

3) Üniversitelerin Okul Öncesi Öğretmenliği, Anaokulu Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Mektep Öncesi Eğitimi Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenliği veya Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü ön lisans mezunları ile Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesinin Mektep Öncesi Öğretmenliği, Çocuk Yuvası Öğretmenliği Çocuk Gelişimi ve Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenliği ya da Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü 3 ve 4 derslik öğrencisi olup, ön lisans eğitimi aldığını belgeleyenlerin

*

858,505Konular
982,805Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt