Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oğuzhan Uğur Cok Şukur Şarkı Sozleri

Oğuzhan Uğur Cok Şukur Şarkı Sozleri
0
138

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Oğuzhan Uğur Cok Şukur Şarkı Sozu

Oğuzhan Uğur Cok Şukur Şarkısının Sozleri

Patates gibi bir sevgilim var

Kocaman gobuş yanaklar al

İyi ki guzel değil kıskanırdım

Cok şukur

Pek de cici tatlı sempati

Zekada var kıl bir aksilik

Saf olmasa zaten kıskanırdım

Cok şukur

Benim de hayalimdi guzel afet

Hayal ama beni affet

Gercek olamaz cok şukur

Benim de hayalimdi bol para

Hayal ama bedava

Gercek olamaz cok şukur

Bile bile en dipte

Kurduk bu duzeni

Ama sakıncası yok

Niye maymun ettin bizi

Evrim bitti mi

Bitmemiş yok

Patates gibi bir sevgilim var

Kocaman gobuş yanaklar al

İyi ki guzel değil kıskanırdım

Cok şukur

Piyango kactı tek rakamla

Hayal oldu bir cuval para

Zenginlik bizi bozardı zaten

Cok şukur

Dunyanın duzeni bu

Az gelene şukret

Cok şukur

Similar threads

Oğuzhan Uğur Panpa şarkı sozu Oğuzhan Uğur Panpa oğuzhan uğur: ciddiyim bu ilişkimde oncesinde pek lakayittim papapa evlilik denen muesseseye fazla ihtimal vermezdim papapa kesin yuzuk alıcam ben bu sefer yoksa sevgilim beni keser pisipisine bağlanıyor başım hayal oldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Oğuzhan koc şarkı sozleri, Oğuzhan koc şarkıları, Oğuzhan koc şarkıları, Gul ki Sevgilim Bu Sabah Yerini Kimler Almiş Diye Duşundum Kalktiğimda Hicbiri Seni Hicbiri Beni Hicbiri Bizi Anlamamiş Bu Sabah Telefonu Hic Acmadim caldi Durdu Aldirmadim Hicbişey Seni,seni Duşunmemi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Oğuzhan Uğur Panpa şarkı sozleri Oğuzhan Uğur Panpa şarkısı sozu Ciddiyim bu ilişkimde Oncesin de pek lakayittim Papapa Evlilik denen muesseseye Fazla ihtimal vermezdim Kesin yuzun alıcam ben bu sefer Yoksa sevgilim beni keser Pisi pisine bağlanıyormuşum Hayal oldu kacamaklarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Oğuzhan Uğur Soğan Ekmek Şarkı Sozleri Oğuzhan Uğur Soğan Ekmek Şarkısı Benim tek derdim, derdim Parasızlıktan of, of Samanlık seyran olur derdim Kafasızlıktan amman, amman kafasızlıktan Parayla saadet olmaz dediler amma Para olsa saadeti gec, Best model bulurum vallah Hem bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Canımı al Seni alma benden Beni de cal vazgectim kendimden Sevabın kalmasın bana, Gunahın benim boynuma Al ahını Vazgectim Senden (x2) Al canımı deme bana Sar beni son bir kez Daha Guler miydin? Bakar mıydın? Gozlerimden kacar mıydın ? Yine seni sevsem de Kin tutar mıydın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
858,505Konular
982,693Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt