Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oğuzhan Koç - Sebepsiz Aşk

Oğuzhan Koç - Sebepsiz Aşk
0
136

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Oğuzhan Koç Sebepsiz Aşk Geçiyor Günler Çabuk Geçiyor Yeniden Aklım Sende Çırpınsam da Çok Geç Artık Ayrılık Varmış Serde Kurumuş Gözlerimden Akıyor Tekrar Gözyaşlarım Sen Gibi Mavi Yok Fakat Bende Bazen Ağlarım Birgün Açsam da Görsen Kalbim Senin Sevgilim Olur Ya Birgün Sende Sevsen Dünyalar Benim Göreceksin Birgün Olsun Bulabilsem Gerçek Aşkı,Sevgiyi Buldum da Ne Oldu Sözde AYRILIK VAKTİ Aşk Ağına Zamansız Düşüyorum Ahhhh Bir Başıma Biçare Eriyorum Kasten Birgün Açsam da Görsen Kalbim Senin Sevgilim Ola Ki Birgün Sende Sevsen Dünyalar Benim Göreceksin Birgün Olsun Bulabilsem Gerçek Aşkı,Sevgiyi Buldum da Ne Oldu Güya AYRILIK VAKTİ Birgün Açsam da Görsen Kalbim Senin Sevgilim Olur Ya Birgün Sende Sevsen Dünyalar Benim Göreceksin Birgün Olsun Bulabilsem Hakiki Aşkı,Sevgiyi Buldum da Ne Oldu Sözde AYRILIK VAKTİ Aşk Ağına Vakitsiz Düşüyorum  

Similar threads

Benim severek dinlediğim bir şarkı sizlerle paylaşmak istedim Geciyor Gunler Cabuk Geciyor Yine Aklım Sende Cırpınsam da Cok Gec Artık Ayrılık Varmış Serde Kurumuş Gozlerimden Akıyor Gozyaşlarım Sen Gibi Mavi Değil Ama Bende Bazen Ağlarım Birgun Acsan da Gorsen Kalbim Senin Sevgilim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
261
Oğuzhan koc şarkı sozleri, Oğuzhan koc şarkıları, Oğuzhan koc şarkıları, Gul ki Sevgilim Bu Sabah Yerini Kimler Almiş Diye Duşundum Kalktiğimda Hicbiri Seni Hicbiri Beni Hicbiri Bizi Anlamamiş Bu Sabah Telefonu Hic Acmadim caldi Durdu Aldirmadim Hicbişey Seni,seni Duşunmemi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Canımı al Seni alma benden Beni de cal vazgectim kendimden Sevabın kalmasın bana, Gunahın benim boynuma Al ahını Vazgectim Senden (x2) Al canımı deme bana Sar beni son bir kez Daha Guler miydin? Bakar mıydın? Gozlerimden kacar mıydın ? Yine seni sevsem de Kin tutar mıydın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
2019 Zalim Sözler kısa 2019 Zalim Sözler kısa Acımasız Sözler facebook Merhaba Sevgili Melek'ler, bu sayfamızda lüzum Facebook sayfanızda kullanacağınız, olmadı msn iletisinde kullanacağınız 2019 zalim sözleri sizlerle paylaşıyoruz2019zalimsozlerkisa5c557991b82c0alt 1549105549...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Sevgiliye Hoş Aşk Sözleri 2019 yılının en güzel aşk mesajları Sevgiliye Yeni Güzel Aşk Sözleri Sevgiliye 2019 Hoş Aşk Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler ve bizi ziyaret edipte sevgiliye güzel sözler arayan siz sevgili misafirler, bu yazımızda sizlere sevgiliye yeni aşk sözleri paylaşımında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt