Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ogun Sanlısoy Avunmak Zor şarkısı sozu

Ogun Sanlısoy Avunmak Zor şarkısı sozu
0
84

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ogun Sanlısoy Avunmak Zor sozleri
Avunmak Zor Ogun Sanlısoy 2019
2019 Ogun Sanlısoy Avunmak Zor şarkısı

Alışamadım geceler uzun
Hep bişey noksan
Alışamadım yatağım dar
İcinde sen yoksan
Karışamadım bu kalabalığa eve kapandım
Konuşamadım
Kime ne soylesem yalandı
Ne yapsam her şey boş
Gelir gecer hayat yine aynı
Yatarım yeniden
Seninle ben aynı yerde dururken
Sevinemem
Hayat yine aynı yaşarım yeniden
Keder beni terk eder
Ben uyurken resmin hep beni sever
Avunmak zor

Similar threads

Ebru Gundeş cumartesi şarkısı Ebru Gundeş cumartesi cumartesi şarkısı ebru gundeş Kader oyununa nedense alışamadım Dileğin beni ucuruma suruklemek sen kalbe yeterince yakışmadın acıdan nefes alınca taşar yurek Gecemiz aynı ızdırap gunumuz aynı Değişen kaderin arzusu dunumuz aynı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Tan İşaret adlı albumuyle sevenlerinin karşısına cıktı Biz de şarkı sozlerine yakından bir bakalımimagestanisaretalbumusarkisozleri5adaeab029417png İşaret Durma bişey yap Oyna hadi kıvır bana Farkettir gir kanıma Herkes farkında girdiğimiz soz bana Hayranınım tam karşında Sabrım yok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
En Guzel Aşk Şarkıları sozleri En Guzel Aşk Şarkıları listesi Turkiyenin En Guzel Aşk Şarkıları Cem ozkan don bana Uzulurum yine Resmini gorunce Maziye bakarak Vazgecemem senden Bir omur gecse boyle Ardından yalvararak Don bana yeniden ne olur Sev beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
204
güzel sözler ARŞİVi umarım beyenirsiniz :::ÇOK GENİŞ BİR KAYITLAR:::​ » Ebediyet koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle takas ediyorumYokluğun diye bir şey değil bende, ben seni ebediyet dek fazla lakin çok seviyorum » Günden güne yok olmaktayım Tüm ışıkları attım bir kenara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Yeni Ağır Abi Sözleri 2019 ağır abi sözleri ağır abi mesajları ağır abi sözleri 2019 Facebook ya da msn de kullanabileceğiniz söz gruplarından biriyle karlınızdayız melekleryeniagirabisozleri20195c55780986e99alt Bilhassa Kurtlar Vadisi dizisinden sonra öyle bir moda olan ağır abi sözleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt