Ataturk'un Oğretmenler Gunu Sozleri
Toplumun duşmanı cehalet, cehaletin duşmanı oğretmenlerdir (Ataturk)
Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak oğretmenlerdir (Ataturk)
Oğretmenler!Sarsılmaz imanla sizi izleyeceğiz ve karşılaştığınız butun engelleri kaldıracağız (Ataturk)
Oğretmenler, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır (Ataturk)
Dunyanın her yerinde oğretmenler, toplumun en fedakar ve saygıdeğer insanlarıdır (Ataturk)
Oğretmenler bir milleti kurtaran en buyuk unsurlardır (Ataturk)
Yeni nesil en buyuk cumhuriyetcilik dersini bugunku oğretmenler topluluğundan ve onların yetiştirecekleri oğretmenlerden alacaktır (Ataturk)
Benim asıl anlatılacak yanım oğretmenliğimdir Topluma, milletime ben, oğretmenlik yapabiliyorsam, beni onunla anlatın Yoksa kazandığım zaferler, yaptığım oteki işlerle beni anlatmanız pek onemli değildir (Ataturk)
imagesogretmenlergunusozleriataturk5ad93964c3526
Toplumun duşmanı cehalet, cehaletin duşmanı oğretmenlerdir (Ataturk)
Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak oğretmenlerdir (Ataturk)
Oğretmenler!Sarsılmaz imanla sizi izleyeceğiz ve karşılaştığınız butun engelleri kaldıracağız (Ataturk)
Oğretmenler, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır (Ataturk)
Dunyanın her yerinde oğretmenler, toplumun en fedakar ve saygıdeğer insanlarıdır (Ataturk)
Oğretmenler bir milleti kurtaran en buyuk unsurlardır (Ataturk)
Yeni nesil en buyuk cumhuriyetcilik dersini bugunku oğretmenler topluluğundan ve onların yetiştirecekleri oğretmenlerden alacaktır (Ataturk)
Benim asıl anlatılacak yanım oğretmenliğimdir Topluma, milletime ben, oğretmenlik yapabiliyorsam, beni onunla anlatın Yoksa kazandığım zaferler, yaptığım oteki işlerle beni anlatmanız pek onemli değildir (Ataturk)
imagesogretmenlergunusozleriataturk5ad93964c3526