Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Öğretmenler Günü Şiirleri arşivi

Öğretmenler Günü Şiirleri arşivi
0
117

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Başöğretmen

Atatürk benim,
Başöğretmenim,
Ne öğrendimse,
Ondan öğrendim

Yenilikleri,
Daima o düşünmüş,
Milleti için,
Ağlamış, gülmüş

Çocuk kalbimle,
Birincil onu sevdim,
Atatürk benim,
Başöğretmenimdir

Tarık ORHAN *

Similar threads

Öğretmenler günü ile ilgili birbirinden hoş 2 kıtalık şiirler derledik sizler çinBu özel günde Öğretmenleriniz için okuyacağınız harika şiirler duygu yüklü Öğretmeninize olan bütün sevginizi anlatan şiirler sizlerleUmarım aradığınız 2 kıtalık kısa şiirleri sayfamızda bulursunuz sevgili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Öğretmenler Gününe özel yazılmış şiirlerÖğretmenler günü için aradığınız şiirleri sayfamızda bulabilirsiniz ALT :wwwlarcomupluploads24kasimogretmenlergunusiirleri89130jpeg24kasimogretmenlergunusiirleri89130ALT BEN ÖĞRETMENİM Şanlı bayrağımı görür görmez Okulumun gönderinde, Daha bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Öğretmenler Günü İçin Şiirler Öğretmenler Günü İçin Şiir Örnekleri BAŞÖĞRETMEN Atatürk benim, Başöğretmenim, Ne öğrendimse, Ondan öğrendim Yenilikleri, Hep o düşünmüş, Milleti için, Ağlamış, gülmüş Çocuk kalbimle, Ilk onu sevdim, Atatürk benim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
baş öğretmenim ile ilgili şiir Başöğretmen Atatürk benim Başöğretmenim Ne öğrendimse Ondan öğrendim Baktım ama asker, Ben de askerim, Karsta, Korede Nöbet beklerim Baktım kürsüde, Söylev söylüyor, Onun sesini, Dünya dinliyor Ne heyecanlı Ne devasa O, Türk tarihinde En...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Öğretmenler için en hoş şiirler burada! öğretmenlere için şiirler öğretmenler günü için şiirler Öğretmene Hoş Şiirler Öğretmene En Hoş Şiirler Merhaba Sevgili Melek'ler, bu yazımızda annelerimizden daha sonra bizleri bu güne hazırlayan, iyiyi kötüyü öreten görevleri tanrısal olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt