Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

öğretmenler günü ile ilgili şiirler

öğretmenler günü ile ilgili şiirler

Similar threads

öğretmenler günü için şiirler gerekli Merhaba melekler, öğretmenler günüyle ilgili şiirler arıyorum Acaba forumunuzda öğretmenler günü şiirleri var mı?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
24 Kasım Öğretmenler Günü Kompozisyon Örnekleri Yüreğinizdeki Sevgiden Bir Tutam Kopardık Dünyaya geldiğimi hatırlamıyorum fakat, ilkokula başladığım günden beri hissettiğim sıcaklığınızı eminim hiçbir zaman unutmayacağım Önce şefkat dolusu bakışlarınız, daha sonra arada bir sevgiyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Öğretmenler Günü Oyun, Öğretmenler günü ile ilgili parmak oyunu ÖĞRETMENLER GÜNÜ OYUNU Öğretmenim bir tanedir! (Sol elin işaret parmağı gösterilir) Onu fazla fazla severim (Sağ elin muhabere parmağı, sol elin işaret parmağı çevresinde döndürülür) O konuşur, ben dinlerim (Sol elin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
492
Öğretmenler günü için şiirler yazarmısınız Herkese merhabaogretmenlergunuicinsiirleryazarmisiniz5c59f941f048calt Lütfen öğretmenler günü ile ilgili şiirler yazarmısınız ? Ödevim var ve fazla hoş öğretmenler günü şiirleri bulmam şartt  
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Öğretmenler günü ile ilgili şiir BİRİCİK ÖĞRETMENİM Öpmek istiyorum daima o şefkatli elleri Yerimde sayıyordum alıp geçtin ileri Bana her zaman sen öğrettin o hoş bilgileri Benim bilgi kaynağım, sevgili öğretmenim Hep okulda geçirsem günleri, geceleri, Daha erken öğrensem harfleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,505Konular
982,775Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt