Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Oğretmenevi uye aidatı kaldırıldı

Oğretmenevi uye aidatı kaldırıldı
0
111

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Oğretmenevlerine uye olmak isteyen oğretmenler aidat odemeyecek

Milli Eğitim Bakanlığınca imzalanan Kurum İdari Kurulu Calışma Raporunda yer alan Oğretmenevi uye aidatı uygulamasının kaldırılarak, tum eğitim calışanlarının oğretmenevi uyesi olarak kabul edilmesi calışmalarının başlatılması onerisi kabul edildi

Oğretmenevi uye aidatı konusu hakkında bilgi veren EğitimBirSen Şube Başkanı Bekir Şen; Bakanlık yetkilileriyle mutabakata vararak imza altına aldığımız 'Oğretmenevi uye aidatı uygulamasının kaldırılarak, tum eğitim calışanlarının oğretmenevi uyesi olarak kabul edilmesi calışmalarının başlatılması onerisi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kabul edildi

Buna gore; artık oğretmenevlerine uye olmak isteyen oğretmenler her yıl aidat odemeyecekDaha once oğretmenlere uygulanan indirimli tarifeden yararlanamayan diğer eğitim calışanları da bu duzenlemeyle oğretmenevlerinden indirimli olarak faydalanabilecek 2019 yılı icin oğretmenlerden alınan yıllık 60 liralık aidat, girişimlerimiz sonucu 2019 yılında 25 TL'ye duşurulmuştu Yapılan son duzenlemeyle birlikte artık hicbir eğitim calışanından oğretmenevi aidatı alınmayacak

imagesogretmeneviuyeaidatikaldirildi5b07eebcff
sabah

858,500Konular
982,380Mesajlar
32,976Kullanıcılar
arktristSon üye
Üst Alt