Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oğretmen Atamaları Tarihleri

Oğretmen Atamaları Tarihleri
0
145

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
2019 Oğretmen Atamaları Tarihleri

images2019ogretmenatamalaritarihleri5ad100ab4edb7
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın imzasını taşıyan oğretmen atamaları ile ilgili yazı tum valiliklere gonderildi Gonderilen yazının iceriğinden anlaşıldığı uzere oğretmen atamaları, yer değiştirme tarihleri şoyle…

Oğretmenlerin il ici ve iller arası isteğe bağlı ve zorunlu calışma yukumluluğune bağlı yer değişiklikleri Haziran ve Temmuz aylarında,

Alan değişikliği işlemleri Temmuz ayında,

Ozur durumundan yer değiştirme işlemleri 15 Temmuz 5 Ağustostarihlerinde,

İlk atamalar ise 1629 Ağustos tarihlerinde yapılacak

Similar threads

2019 Hoca Atamaları Tarihleri Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ’nın imzasını taşıyan öğretmen atamaları ile ilgili yazı bütün valiliklere gönderildi Gönderilen yazının içeriğinden anlaşıldığı üzere öğretmen atamaları, yer değişim tarihleri şöyle… Öğretmenlerin il içi ve iller arası isteğe yan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Eş durumundan oğretmen atamaları 30 Aralık Oğretmenlerin eş durumu ataması yapılacak 2019 Aralık Oğretmenlerin Eş Durumuna Bağlı Yer Değiştirme Kılavuzu yayımladı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan acıklamada eş durumundan yapılan oğretmen atamalarının bu yıla mahsus 30 Aralık'ta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
2019 Oğretmen Atamaları Tarihi Milli Eğitim Bakanı Omer Dincer yaptığı acıklamada şoyle dediTemmuz ayında 15 branşta oğretmenler icin alan sınavı yapacağız Dolayısıyla da Ağustos ayına kadar atamamız olmayacak Ayrıca Omer Dincer Mezun oğretmen adaylarının şubatta atama olması icin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
2019 Oğretmen Atamaları Tarihi 2019 Oğretmen Atamaları Temmuz ayında 15 branşta oğretmenler icin alan sınavı yapılacakAğustos ayına kadar atama olmayacak 2019 Ağustos ayı oğretmen atamalarına ilişkin olarak ise Bakan Dincer 67 Temmuz 2019 KPSS'ye ek olarak 14 Temmuz 2019 tarihinde 15...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
2019 Hoca Ödev Bilgileri 2019 hoca atamaları hoca atamaları 2019 Sevgili melekler, 2019 öpğretmen atamaları ile ilgili açıklamayı Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı yaptı Ulusal Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın imzasını taşıyan hoca atamaları ile ilgili yazı bütün valiliklere gönderildi Gönderilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,536Konular
981,826Mesajlar
32,338Kullanıcılar
ahmet80Son üye
Üst Alt