Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ögrencilerin TOP 30u

Ögrencilerin TOP 30u
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ögrencilerin TOP 30u ÖğrenciLik Hayatı 30 ŞarkıyLa ListeLenmiş 1Mektep işte kuzu kuzu geldim 2Öğrenci ben bir ceviz ağacıyım gülhane parkında 3Hoca kapı açık arkanı dön ve çık 4Müdür endamın yeter 5Derslik mecburen mecburen mecburen 6Sıra dostum can dostum 7Ders güneş dek sıcak yıldızlar dek uzaktan 8Tahta yaz tahtaya bır daha 9Zil sen gelmez oldun 10Tenefüs seninle bir dakıka umutlandırıyor beni 11Kantin domates biber batlıcan 12Meren hoplayıver çekirge zıplayıver çekirge bıdı bıdı bıdı çekirge 13Tuvalet içine ata soy ne hala düştün tuta tuta patlıyacaksın 14Sözlü kadere bak 15Yazılı gel sen ne çektiğimizi birde bana sor 16Kopya sus sus sus kimseler duymasın 17Imtihan soruları ALLAH ALLAH ALLAH (bu nasıl hoşuna gitmek) 18Anekdot o beni sırtımdan vurdu 19Not Defteri yanıyor yüreğim 20Disiplin hasretinden ölsem kapını çalan olmazdım 21Forma sen aldırma giderim buralardan bir pantolan bir cekett 22Rehberlik servisi dipteyim sondayım depresyondayım 23Geç kağıdı sensiz sabahleyin olmuyor 24Müsade kağıdı ellerımde çicekler kapında sırılsıklam gorursen bırgın şaşırma 25Okul çıkışı sen yookken ne dogan gun ne batan gun umrumda 26Hafta sonu dön çarem 27Yaz tatili seni sevmeyen ölsün 28Deneme kitabı ben mecburum sana 29Üniversite uzun ince bir yoldayım 30Mezunlar yolcudur abbas bağlasan durmaz  

858,500Konular
982,380Mesajlar
32,974Kullanıcılar
Üst Alt