Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oglum Olsaydi..

Oglum Olsaydi..

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Oğlum olsaydı onu askere göndermek istermiydim?Onu uğurlarken vatan sağ olsun dermiydim?
Onu 9 ay karnımda taşıdıktan sonradan o saçlarını okşayıp onu eğitip onu sevip hayatımı ona adadıktan sonradan onu yollarmıydım bu savaşa?
Onu bu kadar severken yollarmıydım onu o çakalların koynuna?
Bilmiyorum
Bildiğim tek şey karşı taraf barışa inanmıyor ve bizim hükümet ve halk bunu anlamıyor
karşı taraf barışma istemiyor
muhalif bizi yalanlarıyla boğuyor
Barıştırma namına bize yalanlar söylüyor
rakip bizim bayrağımızdan bizim topraklarımızdan bir pay istiyor
muhalif okul ve dil istemiyor
Onlar bizim bayrağımızın altında
barınmak istemiyor
Onlar haritamızı her yerde çiziyor ve onlar kendi bayraklarının resimlerini hazırlıyor
muhalif seve seve dağlara kallesçe gizleniyor ve bizim 20 yaşındaki çocuklar zorumlu şekilde o dağlara gönderiliyor ve bu aradaki farkı hiç birisi anlamıyor
karşı taraf barış istemiyor muhalif bizim memleketi bölünmek istiyor ve şu anki hükümet buna müsade veriyor

Okadar söylenecek sözlerim varki susuyorumOnlar ve biz demekten bile utanıyorumBiz olmadığımız için utanıyorumBiz diyemediğim için utanıyorum ve onlarında annelerine ve babalarına malesef acıyorum

Bayrağımın aşağı kürtlerin , türklerin, ermenilerin, alevilerin, hıristiyanların çerkezlerin, yahudilerin,lazların benim kardeş halklarımın el ele verip bereberce yaşayamadıkları için utanıyorum ve çocuklarımızın cesetlerini söyle bayrağa sarılı geldiğini görür görmez bir dağa çıkıp avazım çıkana dek haykırmak istiyorum

Toprak için kavga edenlerin toprak olacağını niçin anlamadığını bir türlü cözemiyorum *

858,518Konular
981,127Mesajlar
30,978Kullanıcılar
Üst Alt