Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ofis siiri

Hoş geldin! premiumbird tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Ofis siiri
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ofis siiri Çalis Allah çalis saat gecenin onu olmus patron saat dokuza mesai koymus ayrıca zaten bulamam bu saatte dolmus ne gidicem nan eve yatarim ben ofiste Deli gibi trafik leventte Telefon geldi sularda indirimli evde Yarin zaten erken gelecem isyerine ne gidecem nan eve yatarim ben ofiste saat olmus hemen hemen yirmibir isIklar bile sonmus ofiste bir bir eve gidisim en düşük onbir ne gidicem nan eve yatarim ben ofiste bilene büro guzel bir ev bir mekandir Calisanlar icin 4 yildizli bir handir ofis ile ev arasi kayip zamandir ne gidecem nan eve yatarim ben ofiste pozitif mesai falan yok bizim sirkette ama belese aksam yemegi verilmekte toplanti odasinda da plazma tv mis gibi ne gidecem nan eve yatarim ben ofiste mudurun odasinda deriden bi kanepe gerci azıcık kuytu ama ederim artik yöneticilik kahve makinasi da olacakti bi yerde ne gidecem nan eve yatarim ben ofiste ne guzel otobusumuzdun sen 500t guzergahinin uzunlugu 62 kilometre oksijensiz solunumu ogrendim senin icinde ne gidicem nan eve yatarim ben ofiste takilnet  

858,505Konular
982,771Mesajlar
33,066Kullanıcılar
bulo1337Son üye
Üst Alt