Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oduna Bağlamak

Oduna Bağlamak
0
335

Similar threads

Rüyada Oğlan Bakmak Rüyada erkek bir çocuk görmek, güvenilir dostlara malik bulunduğunuza ve bütün hareketlerinizin cümbür cemaat kadar hürmet ile karşılandığına işarettirHayır ve fayda elde etmeye işarettir
Cevaplar
0
Görüntüleme
303
2019 rüyada Ilık hava görmek nedemektir, rüyada ılık hava görmek ne kavrayış gelir, Rüyada ılık bir havada gezinti içinde olduğunuzu ve sıcacık bir nefes aldığınızı bakmak, işinizde ve evinizde rahat içinde bulunduğunuza, bütün tasa ve kaygılarınızdan uzaktan yaşadığınıza işarettir *
Cevaplar
0
Görüntüleme
213
bağlantı kurmak Bir şeyi ya da canlıyı bir yere bağlamak titiz olmaya delalet eder Bir yere bağlandığını bakmak şehir halkı halkından ise geçici mahkumiyete, kırsal kesimden ise yolculuk ya da gurbete delalet ederBirini bağlamak sizi kıskananların artmasına rağmen başarılı olacağınız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Rüyada el bağlantı kurmak hayır ile yorumlanmaz Rüyada parmaklarını birbirine vermek suretiyle el bağladığını görmek, hayır değildir Bazı yorumculara göre; parmaklarını birbirine geçirerek el bağladığını görmek, insani kuvvet duruma sokar İbni Şirin'e kadar ; Rüyasında ne suretle olursa olsun el...
Cevaplar
0
Görüntüleme
219
Yıldız Tilbe Oynama şarkısı sozleri oynama şarkısı sozu yıldız tilbe 2019 Yıldız Tilbe Oynama Cok rahatsın cunku sana nereden baksan gorunuyorum Fazla incittim şu gururumu senin icin oraya gelirken Belki sen de haklıydın bu cureti bana bakışıp aldın ya Coz gomleğimin duğmelerini tabi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,505Konular
982,691Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt