O ses Türkiye Pelin Kırım Yalnızım Dostlarım şarkı sözü Pelin Kırım 22 Ocakta söylediği şarkı Yalnızım Dostlarım O ses Türkiye Pelin Kırım 22 Ocak Pelin Kırım Yalnızım Dostlarım şarkı sözü Pelin Kırım'ın 22 Ocak gecesi O Ses Türkiye'de seslendirdiği ve hayatımızda İbrahim Tatlıses yorumuyla büyük bir kasıt içeren Yanlızım Dostlarım adlı şarkının sözlerini, bu sayfamızda sizlerle paylaşıyoruz Melek'ler 1549251425 1549251425 osesturkiyepelinkirimyalnizimdostlarimsarkisozu5c57b365a58e5osesturkiyepelinkirimyalnizimdostlarimsarkisozu5c57b365a58e5osesturkiyepelinkirimyalnizimdostlarimsarkisozu5c57b365a58e5 Çekmediğim dertler ızdırap kalmadı Feryatsız gündüzüm olmadı Çekmediğim dertler elem kalmadı Feryatsız gündüzüm olmadı Ağlamadık cadde köşe kalmadı Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız Ağlamadık sokak köşe kalmadı Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız O eski halimden eser değil hemen Izdırap içinde yorgunum şimdi O eski halimden eser yok derhal Izdırap içinde yorgunum acilen Tutun kollarımdan düşerim hemen Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız Tutun kollarımdan düşerim derhal Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız Neler gördüm neler geldi başıma Düşe kalka geldim ben bu yaşıma Neler gördüm neler geldi başıma Düşe kalka geldim ben bu yaşıma Tutup da kaldırın Allah aşkına Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız Tutup da kaldırın Allah aşkına Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.