Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

O Ses Turkiye Mustafa Bozkurt Nereden Bileceksiniz Şarkı Sozu

O Ses Turkiye Mustafa Bozkurt Nereden Bileceksiniz Şarkı Sozu
0
166

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
O Ses Turkiye Mustafa Bozkurt'tun Soylediği Şarkı 4 Şubat

O Ses Turkiye Mustafa Bozkurt'un seslendirdiği Nereden Bileceksiniz Şarkı Sozu

Ustum başım toz icinde
Onum arkam pus icinde
Sakallarım pas icinde
Siz benim nasıl yandığımı
Nereden bileceksiniz

Bir fidandım derildim
Fırtınaydım duruldum
Yoruldum cok yoruldum
Siz benim neler cektiğimi
Nereden bileceksiniz

Taş duvarlar yıkıp geldim
Demirleri sokup geldim
Hayatımı yakıp geldim hey
Siz benim neden kactığımı

Nereden bileceksiniz

Gokte yıldız soner şimdi
Annem beni anar simdi
Sevdiğim var kanar şimdi
Siz benim niye ictiğimi
Nereden bileceksiniz

Bir pınardım kan oldum
Yol kenarı han oldum
Yanıldım ah ziyan oldum
Siz benim neden sustuğumu
Nereden bileceksiniz

Ben ardımda yaş bıraktım
Ağlayan bir eş bıraktım
Sol yanımı boş bıraktım hey
Siz benim kime kustuğumu
Nereden bileceksiniz

Similar threads

Suskunlar Dizisi Nereden Bileceksiniz şarkısı sozu Ustum başım toz icinde Onum arkam pus icinde Sakallarım pas icinde Siz benim nasıl yandığımı Nereden bileceksiniz? Bir fidandım derildim Fırtınaydım duruldum Yoruldum cok yoruldum Siz benim neler cektiğimi Nereden bileceksiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Ahmet Kaya Nerden Bileceksiniz Şarkı Sozu, Suskunlar Dizisindeki Ahmet Kaya'nın Nerden Bileceksiniz Şarkısı , Nerden bileceksiniz? Ustum başım toz icinde Onum arkam pus icinde Sakallarım pas icinde Siz benim nasıl yandığımı Nereden bileceksiniz? Bir fidandım derildim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Suskunlar Dizisi Siz Benim Neden Sustuğumu Şarkı Sozleri Ustum başım toz icinde Onum arkam pus icinde Sakallarım pas icinde Siz benim nasıl yandığımı Nereden bileceksiniz? Bir fidandım derildim Fırtınaydım duruldum Yoruldum cok yoruldum Siz benim neler cektiğimi Nereden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Suskunlar Dizisi Nereden Bileceksiniz şarkısı sözü Suskunlar Dizisi Nereden Bileceksiniz şarkısı sözü Suskunlar 3bölüm fragmanında çalan şarkının sözleri Merhaba Sevgli melek'ler, bir misafirimizin isteği üzerine, bu yazımızda Suskunlar dizisinin 3 böllümünde çalan Nereden Bileceksiniz adlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Ahmet Kaya Nerden Bileceksiniz Şarkısının Sözleri Ahmet Kaya Nerden Bileceksiniz Şarkı Sözü Suskunlar Dizisindeki Ahmet Kaya'nın Nerden Bileceksiniz Şarkısı nerden bileceksiniz şarkısının sözleri Bu yazımızda merhum Ahmet Kaya'nın seslendirdiği Nerden Bileceksiniz şarkısının sözlerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
858,536Konular
981,826Mesajlar
32,339Kullanıcılar
ryzegrxod1Son üye
Üst Alt