Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

O Ses Turkiye Gizem Coşkun Cabuk Olalım Aşkım

O Ses Turkiye Gizem Coşkun Cabuk Olalım Aşkım
0
143

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
1 Ocak Gizem Coşkun Cabuk Olalım Aşkım şarkısı O Ses Turkiye
Gizem Coşkun Cabuk Olalım Aşkım şarkı sozu

Gizem Coşkun Cabuk Olalım Aşkım O Ses Turkiye

Cabuk olalım aşkım
Herşeyi paylaşalım
Ben kendimi sana adadım
Sevgilim sensiz anlamsızım
Mahşere kadar benim aşkım
Her alemde senindir canım
Nereye istersen sur kole diye
Sensiz olurum cennette

Seni seven kalbim
Sana deli oluyor anlasana
Sana dayanamıyorum, inan ki
Sensiz mutlu olamıyorum
Seni seven kalbim
Sana deli oluyor anlasana
Sana dayanamıyorum, inan ki
Sensiz yaşayamıyorum

Bin omrum daha olsa
Kollarında son bulsa
Eğer sana kavuşmak varsa
Olmek duğun gibidir bana
Sensizlikten cok korkuyorum
İnan kendimi bilmiyorum
Once Allah, sonra sen benim icin
O bilir nasıl sevdim

Similar threads

Gizem Coşkun Çabuk Olalım Aşkım O Ses Türkiye 1 Ocak Gizem Coşkun Ivedi Olalım Aşkım şarkısı O Ses Türkiye Gizem Coşkun Ivedi Olalım Aşkım şarkı sözü Yıldız tilbe'nin Ivedi Olalım aşkım şarkısını seslendiren Gizem Coşkun O Ses Türkiye yarışmasında fakat herkesin beğenisini topladı Bizde bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Yıldız Tilbe Çabuk Olalım Aşkım Ivedi olalım aşkım Herşeyi paylaşalım Ben kendimi sana adadım Sevgilim sensiz anlamsızım Mahşere dek benim aşkım Her alemde senindir canım Nereye istersen sür köle diye Sensiz ölürüm cennette Seni seven kalbim Sana çılgın oluyor anlasana Sana dayanamıyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
En hoş aşk şarkıları Günümüze kadar bilinen en güzel Türkçe aşk şarkıları listesi en hoş aşk şarkılar, en hoş aşk şarkıları isimleri, en hoş aşk şarkıları sözleri Yıldız Tilbe Çabuk Olalım Aşkım Tez olalım aşkım Herşeyi paylaşalım Ben kendimi sana adadım Sevgilim sensiz anlamsızım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
O Ses Türkiye Gizem Coşkun Tez Olalım Aşkım KIzlar O Ses Türkiye Gizem Coşkun Tez Olalım Aşkım şarkısını dinlediniz mi fazla hoştu acaba o şarkının sözleri var mı sizde?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Gokhan Koc 15 ocakta soylediği şarkı Puf O Ses Turkiye Gokhan Koc 15 Ocak O ses Turkiye Gokhan Koc Puf şarkı sozu kalmadı tahammulum gucum gozgore gore tukeniyorum mecnunm misali pervanenim ama gunbegun soluyorum hastayım sana ben tescilli vurgununum kut kut atıyor kalbim gonul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt