Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

O Fenerlidir

O Fenerlidir
0
137

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bir mufettiş,İlkoğretim okulu 2 sınıflardan birine teftiş icin girerArka sıralarda oturan mahcup bir oğrenci mufettişin dikkatini ceker
Kalk bakalım evladımAlfabemizde kac harf var soyler misin?
Oğrenci 25 der ve başlar harflerin adını soylemeyeYalnız 4 harfi soylemeden gecer
Mufettiş olmadı,29 harf olması lazım der ve harfleri yeniden soylemesini ister
Oğrenci harfleri tekrar soyler ,sonuc yine aynı25
Bu sırada bir oğrenci soz alır
Oğretmenim o FenerlidirUEFA yı bilemez
imagesofenerlidir5ad76ca8d065egifimagesofenerlidir5ad76ca8d065egifimagesofenerlidir5ad76ca8d065egif

Similar threads

Fenerli'nin Bilmediği Harfler Bir mufettiş, ilkoğretim okulu 2 sınıflardan birine teftiş icin girer Arka sıralarda oturan mahcup bir oğrenci mufettişin dikkatini ceker: Kalk bakalım evladım Alfabemizde kac harf var, soyler misin?Oğrenci 25der ve başlar harflerin adını soylemeye Yalnız 4...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Bir müfettiş,İlköğretim okulu 2 sınıflardan birine teftiş için girerArka sıralarda oturan mahçup bir öğrenci müfettişin dikkatini çeker Kalk bakalım evladımAlfabemizde kaç harf var söyler misin? Öğrenci 25 der ve başlar harflerin adını söylemeyeYalnız 4 harfi söylemeden geçer Müfettiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Fenerli'nin Bilmediği Harfler Bir müfettiş, ilköğretim okulu 2 sınıflardan birine teftiş için girer Arkadaki sıralarda oturan mahcup bir öğrenci müfettişin dikkatini çeker: Kalk bakalım evladım Alfabemizde kaç harf var, söyler misin?Öğrenci 25der ve başlar harflerin adını söylemeye Yalnız 4...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
mevlananın 7 oğudu ve acıklamaları, mevlananın yedi oğudu, mevlananın oğutleri, mevlananın sozlerinin anlamları Mevlananın Yedi Oğudu ve Acıklaması Hz Mevlana ’nın cağlar otesinden gunumuze ulaşan onemli miraslarından biri de yedi oğududur Gerek ferdi gerekse toplumsal pek cok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
236
Mevlananın yedi oğudu ve anlamı Mevlananın 7 oğudunun acıklaması Comertlik ve Yardım Etmede Akarsu Gibi Ol Burada ele alacağımız, Mevlana ’nın yedi oğudunden ilki comertlik ile ilgili olandır Comertlik sozlukte; “Para ve malını esirgemeden veren, eli acık, selek, semih, ahi, bonkor olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
236
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt