Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nurullah Çukan Yandım Yandım şarkı sözü

Nurullah Çukan Yandım Yandım şarkı sözü
0
80

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Nurullah Çukan Yandım Yandım şarkı sözü Nurullah Çukan 8 ocakta söylediği şarkı O Ses Türkiye Nurullah Çukan 8 Ocak Nurullah Çukan Yandım Yandım şarkı sözü Merhaba Melek'ler, Nurullah Çukan 8 ocakta söylediği şarkının sözlerini bu sayfamızda sizlerle paylaşıyoruz 1549251947 1549251947 nurullahcukanyandimyandimsarkisozu5c57b56f53f7anurullahcukanyandimyandimsarkisozu5c57b56f53f7anurullahcukanyandimyandimsarkisozu5c57b56f53f7a Özledim seni, düştüm yollara Açtım gönlümü rüzgarına Bir hayaldi benzeri, bir macera Yıkıldım Kelimeler paramparça YandımYandım Yandım yandım ahhhh oysa ne yandım! Bana baştan şarkılar söyleten bayan Baka baka doyamadım, ayrıca kokladım da Sarhoşluğu geçmedi hala İçimde sevdan Hala hoş bir havan var Ne hoş adın Bir çizik attın gönlüme, kanattın YandımYandım Yandım yandım ahhhh fakat ne yandım! Bana her yerde şarkılar söyleten bayan Baka baka doyamadım, ayrıca kokladım da Sarhoşluğu geçmedi hala İçimde sevdan Seni görebildiğim yer rüyalar bundan böyle Çılgın diyorlar bana Ah bu ayrılık  

Similar threads

Nurullah Cukan 8 ocakta soylediği şarkı O Ses Turkiye Nurullah Cukan 8 Ocak Nurullah Cukan Yandım Yandım şarkı sozu Ozledim seni, duştum yollara Actım gonlumu ruzgarına Bir hayaldi sanki, bir macera Yıkıldım Kelimeler paramparca YandımYandım Yandım yandım ahhhh ki ne yandım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Mazhar Alansonyandım gitar nota,akor,tab Mazhar Alansonyandım şarkısı notası Mazhar Alansonyandım şarkısı akoru,tabı,notası imagesmazharalansonyandimgitarnotasi5adaab87dab65 Am7 G Em Ozledim seni duştum yollara C D Em Actım gonlumu ruzgarına Am7 G Em Bir hayal sanki bir macera C D Em...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
O Ses Türkiye İbrahim Şevki İstanbul şarkı sözü İbrahim Şevki 8 Ocakta söylediği şarkı O Ses Türkiye İbrahim Şevki 8 ocak İbrahim Şevki İstanbul şarkı sözü 8 Ocak akşamı O Ses Türkiye yarışmasında İbrahim Şevki'nin seslendirdiği İstanbul şarkısının sözlerini, o şarkıya oy verenler için ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
O Ses Türkiye Fırat Akcan Yerine Sevemem şarkı sözü Fırat Akcan 22 Ocakta söylediği şarkı yerine sevemem O Ses Türkiye Fırat Akcan 22 Ocak Fırat Akcan Yerine Sevemem şarkı sözü 22 Ocak gecesi O Ses Türkiye'de Fırat Akcan'ın seslendirdiği Yerine Sevemem adlı şarkının sözlerini bu sayfamızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
O Ses Türkiye Dicle Olcay Tekrar Yeni Her Tarafta şarkı sözü Dicle Olcay 8 Ocakta söylediği şarkı Tekrar Yeni yeniden O Ses Türkiye Dicle Olcay 8 Ocak Dicle Olcay Yeniden Yeni Her Yerde şarkı sözü O Ses Türkiye yarışmasında Dicle Olcay'ın seslendirdiği Yeniden Yeni Bitmiş adlı şarkının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,505Konular
982,765Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt