Nurullah Çukan Yandım Yandım şarkı sözü Nurullah Çukan 8 ocakta söylediği şarkı O Ses Türkiye Nurullah Çukan 8 Ocak Nurullah Çukan Yandım Yandım şarkı sözü Merhaba Melek'ler, Nurullah Çukan 8 ocakta söylediği şarkının sözlerini bu sayfamızda sizlerle paylaşıyoruz 1549251947 1549251947 nurullahcukanyandimyandimsarkisozu5c57b56f53f7anurullahcukanyandimyandimsarkisozu5c57b56f53f7anurullahcukanyandimyandimsarkisozu5c57b56f53f7a Özledim seni, düştüm yollara Açtım gönlümü rüzgarına Bir hayaldi benzeri, bir macera Yıkıldım Kelimeler paramparça YandımYandım Yandım yandım ahhhh oysa ne yandım! Bana baştan şarkılar söyleten bayan Baka baka doyamadım, ayrıca kokladım da Sarhoşluğu geçmedi hala İçimde sevdan Hala hoş bir havan var Ne hoş adın Bir çizik attın gönlüme, kanattın YandımYandım Yandım yandım ahhhh fakat ne yandım! Bana her yerde şarkılar söyleten bayan Baka baka doyamadım, ayrıca kokladım da Sarhoşluğu geçmedi hala İçimde sevdan Seni görebildiğim yer rüyalar bundan böyle Çılgın diyorlar bana Ah bu ayrılık
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.