Nurgül Yeşilçay meğerse koca bulmaya gidiyormuş nurgül yeşilçayın oğlu, dadısı, bakıcısı, bakıcısıyla aralarında ki poliemiğin son haberleri burada arkadaşlar 1548658105 1548658105 nurgulyesilcaymegersekocabulmayagidiyormus5c4ea5bdbe8afnurgulyesilcaymegersekocabulmayagidiyormus5c4ea5bdbe8af nurgulyesilcaymegersekocabulmayagidiyormus5c4ea5bdbe8af Geçtiğimiz günlerde, size Nurgül Yeşilçay'ın oğlunun bakısı ile yaşadığı tartışma hakkında haberler sunmuştuk Melek'ler İşte o polemiğin son dakika haberleri! Nurgül Yeşilçay, oğlu Osman Nejat'ın bakıcısıyla ağız dalaşı ettiği iddiasına yanıt verdi “Ağız Dalaşı etmedim, dürüstçe işten çıkardım Kesintisiz Rusya’ya gitmek için müsade istiyordu, meğer izaç programına koca bulmaya gidiyormuş Oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın 6 yaşındaki oğlu Osman Nejat’a bakıcılık yapan İlahe Cebrailova, evlenmek için “Esra Erol’da Evlen Benimle programına katılmıştı sözde Yeşilçay, Azeri bakıcıyla işini dikkatsizlik ettiği için tartıştı Hürriyet'in haberine kadar, ünlü oyuncunun üzerine yürüdüğü Cebrailova da korkup kaçtı İddialara yanıt veren Yeşilçay, bakıcısıyla aralarında bir ağız dalaşı yaşanmadığını söyledi: “Bakıcıyla ağız dalaşı etmedim, onu dürüstçe işten çıkardım 10 gün önce yollarımızı ayırdık Kendisi ünlü elde etmek istiyormuş galiba Benden sürekli Rusya’ya gitmek için müsade istiyordu Meğer Rusya’ya yok, izaç programına koca bulmaya gidiyormuş Haftada bir gün izni olmasına karşın üç günlük izinler alıyordu Manâlı işleri olduğunu söylediği için, mağdur olmasın diye yolluyorduk Ama öbür işler yapıyormuş Ben televizyon izlemiyorum, nereden bileyim bizi kandırıp evlilik programına gittiğini? dahası çıkıp bizim hakkımızda kesintisiz asılsız şeyler konuşuyor Daha pozitif konuşursa, onu mahkemeye vereceğim O KADINDAN KURTULDUĞUMA ŞÜKREDİYORUMNurgül Yeşilçay’ın oğlunu dövdüğü, bu yüzden işten çıkarıldığı öne sürülen bakıcı İlahe Cebrailova, “Ben onun çocuğunu dövmedim Kendisi bana sürekli küfür ediyordu, oğluna da küfürler ettiriyordu Delirmiş gibiydi O kadından kurtulduğuma bin kere şükrediyorum dedi Cebrailova, bu açıklamasının anında peşinde, “Biz Nurgül Hanım’la konuştuk, anlaşarak ayrıldık Nurgül Hanım evlenme programına katıldığımı bilmiyordu ama şu anda öğrendi diye konuştu