nurgül yeşilçay boşandı nurgül yesilcay bosandi nurgül yeşilçay boşandı nurgul yesilcay bosandi yeşilçay neden boşandı meleklerim Gerçekte çoook yazık niçin hepsinin sonu benzer oluyo anlayamıyorum bunlarda dayanamadı 6 yıllarını 20 dak bitirdilerAllah kimsenin başına vermesin böylesi daha kuvvet olmalıGazetenin haberine tarafından ; Beyoğlu 1 Aile Mahkemesi'nde görülen boşanma davasına Cem Özer ve Nurgül Yeşilçay katıldı Duruşmaya ilk kez Nurgül Yeşilçay daha sonrada Cem Özer geldi 1400'da başlayan boşanma davası 1420'de bitti Tarafların anlaşmalı olarak boşandıkları öğrenildi Cem Özer ile Nurgül Yeşilçay'ın çocukları Osman Nejat'ın ise Nurgül Yeşilçay'da kalacağı belirtildi Cem Özer ve Nurgül Yeşilçay 2004 yılında evlenmişti 20 dakikada gerçekleşen boşanma davasının peşinde çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Nurgül Yeşilçay dertli olduğunu belirterek, Ben elimden geleni yaptım Şimdiye kadar çocuğumu düşündüğüm için sustum Susmaya da devam edeceğim Herkes ne olduğunu biliyor Alt fakat üzgünümdedi Cem Özer ise adliye çıkışı basın mensuplarının sorularına, Böyle olması gerekiyordudiye konuştu