Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Noel Baba Hakkında...

Noel Baba Hakkında...
0
105

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Memleketimize,herhalde,Beyoğlu'ndan giren,Haliç'i atlayarak Fatih'lere,Aksaray'lara,sonra Rumeli'ye ve Boğaz'ı aşarak Kadıköy'lere,Moda'lara ve sonra Üsküdarlar'a ve oradan Anadolu'ya geçen bu bunak neyimiz olur:Babamız mı,dedemiz mi,amcamız mı yoksa Avrupalılıktan pirimiz mi?
İstanbul'un Tepebaşı'ndan Adana'nın Tepebağı'na kadar heryeri bilen,heryere uğrayan bu moruk kimdir,necidir?
Bir resmine bakarsanız Havariler'e,başka bir resmine bakarsanız Rasputin'e benzeyen bu iskambil papazı,aramızda nenin nesidirBunu hiç merak etmedinizmi?
Siz bırakın da ben söyleyeyim kim olduğunu:
o,Haçlı seferlerinden kalma bir kılınç artığıdırO zaman silahla giremediği yerlere,şimdi beyaz sakalıyla saygılar ve sevgiler toplayarak girebiliyor
O evimize girerken eşeğini kapımızın halkasına bağlayan Pierre L'ermit'tirKardeşlerini Mukaddes Savaş'a hazırlamaya geliyor
O,adıyla sanıyla bir misyonerdir ki,kılıcını değiştirmişve bizi avlamaya,kucağında getirdiği oyuncaklarla en can alıcı noktamızdan çocuklarımızdan başlamıştırBu cömertliğinin karşılığını istemeyeceğini mi sanıyorsunuz,fedakarlığının sebebini düşünmediniz mi?
Bırakın onun hakkından gelelim:İşte sakalını çekince gördünüzSakalı vlimde kaldı ve altından Lucifer(şeytan) çıktıBilirsiniz ki,casuslar kıyafetlerini böyle değiştirirlerBu,mezar beğenmeyen hortlağa ya mezarını gösterin,yahut bırakın çarmıha gereyim onu

ARİF NİHAT ASYA

Cümleten Selamun Aleyküm,
Bu yazıyı bir takvim yaprağından buldum ve eklemek istedim
Saygılarımla

858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt