Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nişanlımla ilişki yaşadım adet oldum hamilelik riski var mı ?
Nişanlımla ilişki yaşadım adet oldum hamilelik riski var mı ? Ayın 1 inde ilişki denmeyecek bir şey yaşadık nişanlımla, ve ayın 11 inde adet oldum riks varmıdır hamilelik konusunda ?
Nişanlımla Duşta Anal İlişki Yaşadım Hamile miyim aşağıda akmış olabilir mi Merhabalar 11 Aralık’ta nişanlımla duşta anal ilişki yaşadık derhal bitiminde elimi vajinaya attığımda değişken vardı lakin benim sıvım mı onun ancak mi bilmiyorum belli değilim hemen su tutup şampuanla temizledim hemde...
Sürtme ile ilişki yaşadım 3 ay geçti Hamilemiyimmmm acele Mrb ben nişanlımla 2 ay önce sürtünmeyle ilişki yaşadım Sonradan 3 kez adet oldum lakin 3 Sü 3 gün geciktiama 4 Gün adet oldum 2 gün sürdü adetim nırmalde 34 gün sürerdi Adetimin 3 Günü bhcg yaptırdım 0100' çıktı ondan 3 gün daha sonra...
İlişkiye girdim korkuyorum hamilemiyim ? Biz nişanlımla içeriye boşalmadan bi ilişki yaşadık Ve şuan adet olmam gerekiyordu 34gün oldu ve hala olmadım Lakin normalde adetim 11 gün sürüyor ve arası 32 gün sürüyor Ne hamilelik ne de adet belirtilerim ikiside yok Ama sarımtırak akıntım var çok...
2 Kez adet oldum gebe miyim olanak var mı ? Merhaba ben nişanlımla 12 mayısta sürtünme aracılığıyla bir sevişme yaşadım ve üstüne iki defa adet gördüm ahenkli bir şekilde Hamile olma olasılığım var mıdır? Birde Yumurtlama günümden daha sonra adet takvimime tarafından gebelik ihtimalinin orta...
Lütfen yardımm :((((( Merhaba arkadaslar foruma yeni aza oldum ve yardımlarınıza ihtiyacım var çoktan teşekkür ederim Nişanlımla ayın 3ünde korunmasız ilişkiye girdik, hamilelik istemedigimiz icin ilişkiden derhal sonra 35 saat icinde norvelon adında doğum teftiş hapı kullandım ayın 5inde...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.