nişanlım uzaktan ve soğukbu ise aklımı çeliyo hemen şimdi konuyu özetle yazdım dinlemeden cümbür cemaat kutup suçluyoben doğruyum demedim fakat direksıkıntı var ama yazıyrumdinlemek düşünce almk istiyorum tenkit yoknişanlım benim peşimden 1 sene koştuonun çin aile dostu olan izmirde oturan bi pilottan bile vazgeçtmevlenmk istyodunişanlımla 7 ay çıktımfazla sevdikiyi anlaşıydukbizde can sıkıntısı yokevlenilecek biri dedimgüvendmannestyle fln da tanıştmailemi her yönüyle anlttmannesyletanıştım lakin alakası olmayan bi şekilde anlattı onuşimdiden ayrımcılıkkarışmaeşya olayı olsun nikah olsun sonrası için olsunherşeyi tek kendi planlmk istyosaygıszlık yapmam etmemevleneceğim kişinin annesi sonuçtaama o ne derse ona ok diyoevlenicez sonuçtatanıyamıyorum onu şimdi180 derece döndümantıklı mantıksz annesi ne derse oyani içten yada hatalı yordamıyoşimdiden böyle olması sonrasını ne duruma getirir 2 aydır da annesi yüzünden soğuk davranıyohalbuki çok seviyo beniama bu kadar bağımlıklık olmazkianneyi sevmk başka o diğerçocuk gibikarar verecek yaştaben de onu seviyrum ama inanın şimdiden çabalamam uğraşmam fazla yordu benidaha evli bile değilzhayır evlenicez diyo fakat 2 aydır ben aramasam aramicak nerdeyseama seni deli gibi sevyrum diyo2 aydır bunaldımspora gidiyodum ve dediğim kişi ilk günden beri ilgilenmye çalışıyonazik yakışıklı hoş biricentilmezasılan abaza biri değiliçerdeki cafede oturduğumuz masaya oturdu bigüngrup içinde muabbet olduister istemez tanıştk1 haftadr elimde değil içm gıcıklanıyo bakıncaben keyfi gözü dışarda gezen geniş bi kız değilmbunu da bilin lütfennişanlım 2 çıktığım bireyilki de anlamsız çocukluk aşkıbeni kafanızda yanlş hayal etmeyno gelince herşy düzelirmi bilmiyrum fakat çaba sıfır ondaçok sevyrum evlencez diyosadece söz yanievlilik bu sonuçta sinemaya gitmeye karar verme yok ancak