Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nişanlılık (Muhteşem Bir Açıklamayla)

Nişanlılık (Muhteşem Bir Açıklamayla)
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Nişanlılık (Harikulade Bir Açıklamayla) Nişanlılık ne olduğunu ben bile daha bütün anlayabilmiş degilim arkadaşlarAma şimdiki çocuklar herkesin gayet iyi anlayabileceği şekilde anlatmış anlamamak mümkün degil NİŞANLILIK DÖNEMİNİN ANLAMI Oniki yaşındaki oğlan, ondört yaşındaki amca oğluna soruyor: Abi ablam yakında nişanlanıyor biliyorsun Yaz sonu nikah varmış, bizim evde de konuşuyorlardı Ben sana bir şey sormak istiyorum Söyle Bu nişan dedikleri ne? Evde sordum, 'Eh evlenecekler işte' diyorlar fakat nişanlanınca ne oluyor, onu anlayabilmiş değilim Hıııım Zor soru, bak ben sana bir örnekle anlatayım Dinliyorum Diyelim fakat Şubat'ta yarıyıl karnesini aldın, hepsini pekiyi getirdin Sana bir bisiklet alıyorlar ve 'Haziran'da bütün dersleri pekiyi getir, sınıfı geç, bu bisiklet senin' diyorlar İşte Şubat ile Haziran arasındaki o süre var ya, bisiklet senin fakat binemiyorsun; o süreye 'nişanlılık dönemi' deniyor Haa şimdi anladım, bisikletin var, evde duruyor; sen ona bakıyorsun o sana bakıyor; lakin binemiyorsun ta ancak sınıfı geçene dek Peki dokunmaya izin var mı? Vallahi onu ben de tam bilemiyorum; binmek kesin kes yasak da, galiba ziliyle miliyle oynayabiliyorsun! Bu yazıdan sonradan gayet iyi anladım yeniden unutmam ben bunu:laugh::laugh::laugh:nisanlilikmuhtesembiraciklamayla5c5610be8143cgifalt :hhh: Dp81 :hhh:nisanlilikmuhtesembiraciklamayla5c5610be8143cgifalt :hhh: Dp81 :hhh:  

858,505Konular
982,660Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt