Nihat Doğan'ın annesi Fatma Doğan'dan şok sözler nihat doğan annesi nihat doğanın annesi doğan ın ın ailesi ailesi nihat doğanın annesi, fatma doğan, ilk kez konuştu ve bakalım asena hakkında neler konuştu buyrun öğrenelim arkadaşlar 1548658967 1548658967 nihatdoganinannesifatmadogandansoksozler5c4ea91b63889nihatdoganinannesifatmadogandansoksozler5c4ea91b63889 nihatdoganinannesifatmadogandansoksozler5c4ea91b63889 Son dönemlerin en fazla konuşulan isimlerinden Nihat Doğan'ın annesi Fatma Doğan'dan Asena hakkında şok sözler!!! Fatma Doğan, Asena hakkında neler konuşmuş, buyrun öğenelim Melek'lerim 'Asena Nihat üzerinden prim yapıyor' Son dönemlerin en çok konuşulan ismi Nihat Doğan'ın annesi Fatma Doğan, oğlunun adadaki mücadelesiyle gurur duyduğunu ve aşiret tarafından desteklendiğini söyledi Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının başından beri en ilgi çeken ismi şarkıcı Nihat Doğan’ın annesi Fatma Doğan, acunncom’a konuştu Oğlunun adadaki mücadelesiyle gurur duyan anne Doğan, Nihat’ın tartışma yaşadığı Asena’yı sevdiğini oysa oğlunun barışmak için uzattığı eli geri çevirdiği için kızdığını dile getirdi Nihat’ın ailesini ve ülkesini seven fazla hissi biri olduğunu ve ilk olarak bu kadar öbür kaldıklarını dile getiren anne Fatma Doğan şöyle konuştu: “Ben ‘Gitme’ dedim; fakat o, ‘bir kere laf verdim, gideceğim’ dedi O süre ‘Hayırlısı olsun’ dedim Nihat Doğan’ın yemek yemek yemeyi sevmediğini söyleyen anne Doğan, oğlunun kibar olduğunu ve her şeyi yemediğini belirtti Aşiretin Nihat’ı desteklediğini bildiren Fatma Doğan, “Aşiret duyunca ‘İstiyorsa gitsin Biz ona bir şey diyemeyiz’ dedi Kardeşleri de istemedi ama ağabeylerinin kararına hürmet duydular dedi NİHAT ÜZERİNDEN PRİM YAPIYOR Asena’nın oğluyla barışmayacağını düşündüğünü bildiren anne Doğan, Asena’nın Nihat üzerinden primyaptığını söyledi Oğlunun vatanını çok özlediğini ifade eden Fatma Doğan, “O orada hindistancevizi yedikçe ben burada ağlıyorum dedi Oğlunun medya sektöründen bir kızla birlikte olmasını istemeyen anne Doğan, fazla hırslı olan oğlunun birinci olmadığı takdirde çok üzüleceğini ifade etti id
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.