Nihat doğan almak facebook Nihat Doğan Felsefesi Nihat Doğan Almak ne çağrıda bulunmak Nihat Doğan Geyikleri Saygıda sıfır hatayla oynarım 1549104723 1549104723 nihatdoganolmakfacebook5c557657c0f27nihatdoganolmakfacebook5c557657c0f27 nihatdoganolmakfacebook5c557657c0f27 Önüme trilyarlar serseydiniz Siz sahte okeyler size cok teşekkür ediyorum İbrahim tatlıses televizyon kolpacısı Yiyorsa face to facehalleder Sevdiceğim olacak avrat böyle taşı sıkmalı, suyuna ekmek banmalı Ben helalimin yoluna gül serdirtmem Nihat Doğan sakal gibidir, kestikçe uzar Benim koyunum Avrupa'dakinden farklı bakıyor Geçen gün İngiltere'ye gittim Adamlar aşmış dost, elin çöpçüsü bile İngilizce konuşuyor İyi oysa tanıdık olmayan biri olarak doğmamışım Çünkü yabancı dil bilmiyorum Annemler yedi kardeştir Tesadüfe bak dayımlar da yedi kardeş! Geçen gün havada bir kuş gördüm, gözlerime inanamadım Uçuyordu Beni çok iyi bilen çok iyi biliyor İnanır mısınız; annemle babam aynı gün evlenmiş Avatar'ı 9 Kere izledim sanırım durum uzayda geçiyor Maçta hakem sarı kart gösterdi Anladığım kadarıyla kart sarıydı Yaşamak için nefes almak zorundayız Anladığım kadarıyla, nefes almazsak ölürüz Kurtlar Vadisi'ni 4 yıldır izliyorum, dost inanır mısın; 1 tane bile kurt göremedim Asansörde 4 şahsiyet yazıyordu; ben de binmek için 3 birey daha bekledim Doktora gidip aaa deyindedim, beni psikolojik danışma bölümüne gönderdi, anladığım kadarıyla o bana aaa deyindiyecekti 6 His filmini izlememi söylediler, birincil beşini izlemeden altıncıyı izlemem dedim Dün bir kızla MSN'de konuşuyorduk, sırça açdedi, kapıdan girebilirsindedim, çevrimdışı oldu Nihat Doğan Edinmek; Lady Gaga'nın etten elbisesini kıskanıp lahmacundan kravat takmaktır Nihat Doğan Olmak; elinde kumanda olduğu halde kalkıp televizyonun tuşlarıyla kanal değiştirmektir Nihat Doğan Elde Etmek; dondurmaya ekmek banarak yemektir Nihat Doğan Elde Etmek; PlayStation 3 edinmek yerine 1 ve 2nin parçalarını birleştirmektir Geçen gün bir bara gittim, damsız girilmezdediler, evin damını söktüm geldim Geçen gün denizi su basmış İnanabiliyor musunuz balıklar hala yaşıyor! Nihat Doğan Elde Etmek; Testere filmini izlerken +18 amblemini görünce 17 kişi daha beklemektir Nihat Doğan Elde Etmek; elde edemediğin kızı, taciz et!felsefesini uygulamaktır! Nihat Doğan Olmak; 100 merenin 99'unu çıkıp, yoruldum deyip aşağıya inmektir Nihat Doğan olabilmek 00 biten maçın birincil yarısı kaç kaçtı diye sorabilmektir Geçen gün toplu taşıta bindim inanır mısınız bir tane bile top yoktu Geçen gün Adıyaman'a gittim, inanır mısınız çoğu kişinin adı Yaman değildi Nihat Doğan Edinmek; arkadasın 05 uç istediginde 07 gönder verip üstü kalsın diyebilmektir Nihat Doğan Edinmek: Nimet Çubukçu'yla dalga geçen öğrencilere NİMETLE ŞAKA OLMAZdiyebilmektir! İnanır mısınız geçenlerde bir ilk okula gittim Ali halen soy bakıyor Geçenlerde 1 Milyon Canlı Para izliyordum, inanır mısınız 1 tane bile canlı para görmedim Yerlere çöp atmayın yazıyordu, havaya attım Geçen gün bir gazete bayisine gittim, kadına bir Sabahleyin üstelik Akşam verir misin dedim, inanır mısınız dayak yedim geldim Nihat Doğan Edinmek; Fenerbahçe maçına gidip, Trabzonspor forması giyip, Beşiktaş bayrağı sallayıp, en büyük Galatasaray diye bağırmaktır Nihat Doğan Olmak; flash belleğe dua yükleyip, muska diye boyunda taşıyabilmektir Nihat doğan elde etmek büyük aşklar büyük kavgayla başlar diyerek, kahveden adam toplayıp sevdiği kızı dövmeye gitmektir Almanyalılar Almansa Sakaryalılar niye sakar yok kardeşim? Adamın sinirini bozmayın! Geçenlerde bir kundura aldım inanır mısınız aynısı Messi'de var Nihat Doğan Almak; sinema bileti alırken sırça kenarı olsun diyebilmektir Nihat Doğan Olmak; Bilgisayar donduğunda elektrikli sobanın üstüne koymaktır Nihat Doğan Edinmek; her şey dahil otelin açık büfesinde yedikten sonradan garsondan hesabı istemektir… Nihat Doğan Almak; otobüse binip öndeki arabayı takip et demektir Geçenlerde Eskişehir'e gittim inanır mısınız ben gayet yeni ve çağdaş bir kent gördüm Nihat Doğan Olmak; mektep numarasını unutup 11880'i aramaktır Geçenlerde yaprak dökümünü izliyordum, inanır mısınız yere bir tane bile yaprak dökülmedi Geçenlerde 1 aylık bebeğe merhaba dedim, inanır mısın o konuşamıyordu! Nihat Doğan Elde Etmek; Sabri'nin tribünlere yolladığı topa kafa atmaya çalışmaktır Nihat Doğan Elde Etmek; Fransa tabelasını görür görmez burası da mı Sakıp Ağa'nın?demektir Nihat Doğan Olmak; kurşun kalem kullanıp arkadaşından gönder istemektir İnanır mısın o yıllar elektrik daha icat edilmemişti mum ışığında televizyon seyrederdik! Nihat Doğan Olmak; CS oynadığında öldürdügü adamın ardından Fatiha okumaktır Nihat Doğan Olmak; bilgisayar donduğunda kaynar su dökmektir
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.