Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nicksiz kimse kalmasın

Nicksiz kimse kalmasın
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Nicksiz kimse kalmasın Nicksiz iletisiz kalmayın arkadaşlar her zevke ve şahsi nickler burda buyrun bény sévméén ßitLénsinn? $üpheciLiğimin seßeßi millet ya da insan oLup insanLık dı$ı roL yapanLaR Her Gün Daha Çok Degişiom anlayana kapak dostum ! KraL Kim OLursa OLsun KraLice Hep ßeNiM Yaşam bo$tur Kafa ho$tur eLimde Lise kitapLarı Ko$tur aLLah ko$tur » ßeny çekemeyenLer ''anten'' taKtırSıN « Kaybediln Her Bi Öz!Sarfediln Her bi Söz!Acıklı Her bi Göz!Bir Kördüğüm OlduÇözebilrsen Hadi Çöz qöZ boyamaya alıştırma benİm düNyam zatén renqaRenk séNi kaLBimé zinCirLédümManaHdaRuda kaüp eDdümm takıL bana hayaTın rénkLenSin faSLa takıLma göKkuŞaĞına dönérsİn x) HAYTLA oynuorm istersn rahatsz et!!EYY çevrmiçi olan kişi geldysn 2 defa titret HéRKés Kéndini AR�iS� saniOrLakin ßiLmiOrLArqi Yöné�mén ßénimisDéDiqimé RoL wéRiRim isDéDiqimé YoL! éLé$tiRmé ßéN! ßéYéndiYSén takD!R éD! h0$una qiTmi0r muyum kaFana taq:Ma siKdiR éDD! •̮● •●● кσρуαℓα тαяzιмιуαριѕтιя нαуαтιηα ●●• 3 •●●кяσηιк мαηуαк●●• 3 •●● вιяι уα zαмαηı ∂υя∂υяѕυη уα ∂α вєηι ●●• ۰۰۪۪۫۫B۰۰۪۪۫۫I۪۫۰۰۪۪۫R۪۫۰۰� �۪۫۫T۰۰۪۪۫۫A۪۫۰۰۪۪۫ ۫N۪۫۰ ۰۪۪۫۫E۪۫۰۰۪۪۫۫M۪۫۰۰۪۪۫۫S۪۫� �۰۪۪۫I۪۫۰۰۪۪۫۫N۪۫۰۪ ۫۰ Kırılмaмış soИ kaLbί kırмaya qeLdiм ,) Fazla deqίştίм beИ bundan böyle мeLek deqίLiм ğöζℓєяỉиє вακтıκçα αğℓαѕα∂α ğöζℓєяỉм,αğℓαмακ ỉçỉи σℓѕα∂α ğöζℓєяỉиỉ öζℓє∂ỉм ~$onumuz MoRq Aç ßi Tußorg Hayat Oyun$a ßizdé Jéton CooK $éкéя ßιѕнє(●●) , qüѕєℓ ßιѕнє (●●) , тαтℓı ßιѕнє(●●) αѕι ßιѕнє (●●) , уσк ßöℓє ßιѕнє ●● dérLéR ki bir yeRdeN s0nRa acımaZ, kLbin dha fasLa Zaten a$k fena bir $aka anLamaya çaLı$ma!! yawa$ yawa$ kaBuLLeneLim senİn iLacIn benImm 1 taş attm pencrye puff daddy 50cent çıktı usher evde yok dedi why why ѕєη нєяşєу∂єη ωαzgєçтιğιм αη∂αgєяιує тєк кαℓαηѕıη!!! takıL bana hayaTn rénkLnSn faSLa takLma göKkuŞaĞna dönérsn•●(•̮●)●•Hayt bo$tr Kafa ho$tr eLmde Lise kitapLrı Ko$tr ALLAH Ko$tuR HAYTLA oynuorm istersn rahatsz et!!EYY çevrmiçi olan kişi geldysn 2 kere titret вηм ηє уαρα¢αgıмı ηє ∂υѕυη∂υgυмυ ωє ηєуı ıѕтє∂ıgıмı вıℓємєѕѕıη؟؟вσşυηα υgяαѕмα вєηı αѕѕℓα çözємєѕѕιη!! GöZüMdE TüTsEdE bir takım TaWıRLaRıN ÜzGüNüM HaYaTıM Çoq Hatalı yApTıNYaPaCaq BiR ŞeY yOq BeN ÇoqTaN YoL aLdıM! duR saKın sarıLmakoKun sineR Kanıma!!!! ஐஐqeLen ne qeT!Rd! k! q!den ne qöTüRsün?? ßen haYaTımdan memnunum ßen! sewmeYen öLsünஐஐ Sevgimle Kaldırdığım Götü Nefretimle İndiririm!!! bєηdєη єLєktяik aLaмayaηa tяafo soksaм ηє avantaj!!! hαчαтιмdαn qїdεnLεяßїя dαнα qεяї qεLмεчї нαчαŁ εтмεчїn нαчαтιмα чεnї qїяεnLεяqїтмεчї dusunυяsεηїzнїc ßεкLεмεчїη тαnιмαкsα αмαcιnιzduяuρ dїnLεчїn ßαsкαLαяιndαn dεqїLßεnї ßεndεn ßїLїn güvenme derdin daima anne,güvenme kimseyetekrar haklısın bak aglıorum yeniden inandıgım degerlere Minik kızın ölüyor,kimseye söyleme anneayakta sansınlar beni hayata gülüo sansınlar TaßiKi daima dürüst DeiLDi SeçimLerim ZaManı GeLdi $EREFSİZLeRiDe sevDim ORTaLıĞı ßo$ ßıRaKaLı ßüTün iTLeRin iPi KopMu$$$$$!!! Hαkkıм∂α ßiLqin Yoxα Fikяinde OLмαsıη! Şuaиda haчaтıмda olan yada gεçмişiмdε kalaи,d0sтuм dεdiğiм yada d0sт zAииεттiğiмSεvgiLiм dεip kaLbiмε aldığıм soиra aиıLarLa göмdüğüм,ßişεчlεr paylaşтığıм чada чarıм ßırakтığıм,gεri döимεsiиi isтεdiğiм чada тaмaмεи тεrkεттiğiм,iÇLεriиi тiтrεттiğiм;ßüтüи arkadaşlarıмa ve dosтlarıмa тεşεkkürlεr,ßüчüoruм siziиLε ! ßir dokunuşunLa ßin Kenti yıkacaK qüç verirdin bana Ama İnandıraMadım seni Sen ,sorquLarken ßeni kafanda ßen qözLerinin içine bakıordum kuşkuyLa ßir tek sözün ßağLardı ßeni sana, Oysa sen ,defalarca susmanın Koynunda Kalbimde senin için yok bile kinim bence hemen sende, herkes gibisin эи qΰzэſ λэмίи $όz ωэямэкτίя эи βΰλΰк ίиτίκαм Ⴣэτмэк�ίя эи α¢ι dμλqμ �эяк эdίſмэк�ίя эи αdί $όz $эиί нί¢ $эωмэdίм кί dэмэк ωε эи qΰzэſ ¢эωαp ''Gΰſΰp Gэ¢мэкτίя'' (ö)Lürsem (s)ebebi (s)ensin! hêr$ey biqûn ßitERmi$ a$k seßePsizz seVmêkmi$ ♥ßÎ�м£z••••d£dÎğÎм•••� ��h£я••••گے£¥••••bÎ��* Ε•• •gÎ�м £z••••d£dÎğÎм••••h£яk£گ� �Ñ••••gÎ��ÎğΕ•••gÎbÎ ♥Nєя∂єsỉn گےєn¿HåYåtıмın nєяєsỉn∂є yєяỉn¿Hємєn yånıbåşıмdå åмå yıℓ∂ızℓåя kå∂åя uzåkBỉℓ kỉ bu åşk guяuяå ve yåsåkℓåяå tutsåk ♥♥••K Ǻ P Ǻ � �* I м•••K Ǻ L ß Î м Ε••گے Î м D Î L Î k•••¥ Ǻ Ñ L I Z L I K L Ǻ R•••Û L K £ گے Î Ñ D £•• Kimsee Tınımda deqiLYanımda oLanLar ßana Yetio ! Gerisi ßi Sıkıntı İlerlesin! |•··´¯`··• ҳ̸Ҳ̸ҳ (•̪●) (•̪●) ●●●●•�·˙ ··´¯) ¤ «ஐ๑ ¤ •°nicksizkimsekalmasin5c58323f4ec75alt oO Er what? oO •°nicksizkimsekalmasin5c58323f4ec75alt oO Er what? oO 3 ' im sénin baby 'im!! ) xD x?!¿x xD qözLériné baktıqımda kéndimi buLdum!! ' ҳ̸Ҳ̸ҳ KaFaSıNa qöRe! ҳ̸Ҳ̸ҳ ' bosş kaFaLar çuwaLa ' SaLLa deRTLeRi baq daLgaNa ҳ̸Ҳ̸ҳ (•̪●) (•̪●) 3 (• hayaTTa o kadar biR cümLesinKi katiyen noKTa koyaMıoRumM !!! •) (•̪●) ๏̯͡๏ I Lo√ڸ٥ﻻ ﻉ •̪●) ๏̯͡๏*** ●๋: ●๋: ●๋: вαнαηєℓєя zαωαℓℓıℓαяıη тєк тєѕєℓℓιѕι∂ιя' Ne öNemi vaR oysa kimLiğimiNHeRkeS Değin Manâlı ve Cümbür Cemaat Kadar öNEmsiZiM ßu чα$αм вεйĩм кuяαℓℓαяĩ вεй кøчαяĩм, вεй чα$αяĩм ώε вεdεℓĩйĩ вεй ödεяĩм ßu вεйĩм нαчαттα кĩ duяu$uм,ώαяℓĩğĩм,ĩspαтĩм ∂υмαηѕız ¢ιgαяαηıη, кöρüкѕüz вιяαηıη, ѕєηѕιz вυ нαуαтıη тαα αq !! senden adam olms adamım sensizde olmss! SuskunLuum yeniLgimden deiL!! Zor topLuorum ben ßoynumun bükük oLduuna hile Pusuda bekLiorum benn!! όzεηdіqіηіz нλчλтι чλѕλмλкℓλ мεѕqυℓϋммηοктλ G€nÇLiGiN€ Güv€Nip €RK€n D€Rk€n BiLKi €Lv€Da BiL€ DiY€M€Sin Gid€RK€N AlLah çArPsIn Abdullah tOkAt aTsIn RaZiYe tErLiK FıRlAtSıNki bheen ÇHATLAĞIM ●๋: ●๋: ●๋:Her haLinLe Her haLimdin Gözümden Dü$tün Zaten HİÇ ßnm oLmadın Hatta Ödünçtün!!!●๋: ●๋: ●๋: Gidrsm dönmem, döneceksem zaten gitmem! Sen gidiorsan eğer fazla öslesemde ‘dön’ dememAğır geliosa bunlr firar özgürlük, üstelemem! aRaMıYoRum aRTıq aRaYaN BuLSuN BeNi!! Yaşam Anlamsız her zaman laga luga,daima laga luga defalarca laga luga baq dalgana Bu Saatten Daha Sonra Uğraşamam Dünümle we DünümdeqiLerLeBen Yarına Bakarım YanımdaqiLerLe!!! SaNa oLaN GüveniM Ebedi, eĞeR YakalarsaM DonsuZ, * Susamış SabunsuZ вαηα нı¢ ıηαηмα уαℓαη¢ıуıм!!σтυяυρ вяşєу αηLαтмα αℓαу¢ıуıм!!ѕєηıη уαяαη вηα ∂єgмєѕ ¢ηмвєηмℓє σуυη σℓмαѕ мızıк¢ıуıм!! KaLbİmdEkİ Tek Güc oLan AşKıMaa Thank yoU… AşKıMı cekeMeyeN HerkeSe fck yoU Unut ßéni arıyorSanSoquk Su iÇ yanıyorSanduRma awuCunu yaLa Sana dönéCéqimi sanıyoRSan ҳ̸Ҳ̸ҳ KaLbİmdEkİ Tek Güc oLan AşKıMaa Thank yoU… AşKıMı cekeMeyeN HerkeSe fck yoU ҳ̸Ҳ̸ҳ Dürümsün, çöp şişsin ve ayransın; insan bedenine hapsolmuş bir hayvansın߀N!M YaPTıqıM T€K $€YH q€L€N q€L!R ߀N S€Ç€R!M q!D€N q!D€R ߀N T€P€R!M ne o güzelim ağlıomusun?€rk€k bugün s€f€r yarın b€z€r!s€nin d€diğin o l€yla m€cnun aşkları bu devird€ ne g€z€r!!!!! Dü$ pé$iNDéYSéN dü$ Pé$iMé! KaFaMa TahKMaMSoNuNa ßahKMaMßéN aDaM oLmaM ßéN SaNa YaNaRKéN … SéN Kim ßiLiR NéRéDé ü$üoRsuN! ) s@hipSiz kaLınCa tutu$bitki örtüsü étékLér s@hibiné dönér bütün köpékLérKaLßiMé ßaNa söz VéRDi aRTıhK adalet etMééNLéRiN qöTüNü KaLdıRMıJak…!(H) ßéN MéVLaNa DéiLiM ßaNa öNJé aDaM oL SONRA qéL! BéNy séWMéK için proqRamLanma dewReLErini yaKArıM…(H) Beny kaça böLersen böL seny ikiye katLarımd ßu aLémdé $ékLi ßén kOyaR ßéN çiZéRim,Oyunu ßéN ßa$LatıR ßéN ßitiRiRim! Né O İ$İné qéLmédimi:* O zmn gaMé OwéR qüséLim BéNy uZahKTaN !ZLéD!N!Z !MRéND!N!Z B!L!oRuM, H!ÇB!R ZAMAN BéN!M G!B! oLaMaDıNıZ oLMaNıZı D!L!o0oRuM… m�dém'Kî $u h�у�TT� YéRi dσLduruLm�y�c�k îηS�n yσK σZmη éSkiLéгé sLm y£niLéяé ĐéV�*mM() hoplayaROCK zıplayaROCK inanaROCK coşaROCK e birazcıkta matROCK dinlemek lazım ROCK *ß!z! ß!zd€n ßa$ka K!ms€ !Lg!l€nd!rm€z!! K!ms€de ß!z!mL€ !lg!l€nm€s!n!! g€r€km€z!! *ßeni ßendeN bashKa qimSe iLgiLnDrmEZ kiMseDe ßnLe iLgiLnMeSn GreKmes xD ИoO PaИi¢ !!!ИoO Hey¢aИ bИ Koycaм sИ sus¢aИ HayaD matROCK haDi quDuROCK sevioRsan yanImda kaL sevmioRSan uFakTan uFakTan yoL aL x) # Sana fazla qéLdiqimi havLayaRak déqiLdé konu$aRak söyLéméyi dénéséydin İçimdéki Hayvan Sévqisi ßu Kadar azaLmı$ oLmıCakTı # ZuLmü aLkışLayamamzâLimi asla sevemem;GeLenin keyfi için geçmişe kaLkıp sövemem…!!! Yéni ßi SayFa AçtıM KéndimE Çooook €skimişti SéninKi , $imdiKi Çoooook Yéni HariTa Médod Hémdé KaréLii AhH NeRde O EsKi AşKlaR $iMdİ MeCnuN KüPeLi LeYLa İsE KaŞaR!! ßuNu qoNuşMaya ßiLe Lüsum YhØqq seN peNi TaşıaMaDınßu yENi SayFaDa seNiN aDın YhØqq üsqüNüM TanıaMaDıM  

858,505Konular
982,773Mesajlar
33,068Kullanıcılar
deoxr64Son üye
Üst Alt