iltasyazilim
FD Üye
Ola Ki kolay bir mevzu lakin bu mevzu yuzunden iki gundur kafam azıcık girift İnternet üzerinden bir kızla tanışmıştım , bir hafta boyunca sanaldan yazışıyorduk sonunda buluşmaya karar verdik Randevulaşma gayet iyi geçti yeteri kadar muhabbet kurmaya çalıştım o da eşlik etti Ayrılırken yeniden bir sorun yoktu seninle tanıştığıma hoşnut oldum dedi demesi gerektiği gibi Ertesi gün mesaj atsam mı yoksa bir kaç gün beklesem mi diye fazla düşündüm O nesil şeyleri fazla kafaya takan biriyim Birine bir şey yazarken beş dakika düşünüpte yazarım Neyse sonunda mesaj attım kıza , vize sonuçlarımdan bahsettim geçti dedim Kızın cevabı yalnızca ''Aferin' oldu Yani aa fazla sevindim ne hoş demedi Neden böyle yaptı derhal aklıma üç seçenek geliyor: Ya tipimi , konuşmamı vs beğenmedi , Ya ertesi gün derhal mesaj atınca çok üzerine düştüğümü sandı ya da kız tepki olsun diye yapmadı belkide o lahza aklına yazacak baska bir sey gelmedi aferinn dışarıda '' Sizce hangisi olabilir ?
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.