Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

nfsu 2

nfsu 2
0
174

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
benim pc de nfsu 2 vardı oynarken bilgisayarım fişi çıktı ve oyun klayemin tamamını okumamaya başladı ben de silip yeniden yükledim aynı sorun devam ediyor kısacası o olaydan önce tıkır tıkır çalışan oyun ondan sonra bozuldu ve silip yüklesem de düzelmedi

Similar threads

Merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum Telefon oyunlarıyla ilgili bazı şeyler sormak istiyorum Telefonum Nokia E63 İlk olarak Tibia Me oyunu Sitesinden son sürümü indiriyorum(3 mb) fakat sertifika sorunu karşıma çıkıyor Anlıycağınız açılmıyor Sadece o da değil Eskiden oynuyordum oyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Arkadaşlar ACER ASPİRE 5740G laptopum var, yaklaşık 10 gün önce bilgisayara format attım ve 32 bit WİN 7 Ultimate yükledim (öncesi 64 bit WİN 7 Ultimate vardı) ancak bigisayar donanımlarında problem yaşadım ve tekrar 64 bitlik olanı kurdum, ancak ne olduysa bundan sonra oldu, sorunum aynen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
vgnsz 640e model bi vaio m var vede dünyayı burnumdan getirdikısaca anlatayım (yutdısı girişli garantisi yok çok pişmanım) 1 ısınma problemi acaip derecede ısınıyor ve bilgisayardan abartısız traktör sesi geliyordu(fan temizlemesi yapıldı termaöl macun yenilendi durduramadım) 2 birgün oyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Buraya mı yoksa donanım bölümüne mi açsaydım konuyu bilmiyorum ama buraya karar verdimArkadaşlar bilgisayarıma bus driver oyununu indirmeden önce herşey normaldi gta san andreas ı oynuyordum fakat bu bus driver ı yükleyip daha sonra açmak istediğimde oyun çalışmadıGrafik kartı yetersizmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
testere türk yapımı olsa bir Türkopat, bir kurban ve kurbanın hayatı üzerine kurulmuş bi oyun kurban gözlerini ıssız bi odada açar ve karşısındaki ekranda pskiopatın yöneldirmesiyle ölümüne oyuna başlar Lakin ya keza Türkopat ayrıca de kurban Türk olursa kurban : bu ne! Nerdeyim ben ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt