Nez ile Tolga Karel sahnede kavgaya tutustular! sahnede tartışma ettiler nez tolga karel kapismasi Nez ile Tolga Karel birbirine girdi! Schwarzkopf Professional erkekler için planlanmış birincil markasının tanıtımı önceki akşam Beyoğlu Ghetto'da parti ile gerçekleşti Şarkıcı Nez ile oyuncu Tolga Karel, herkesin içinde tartışma etti 1548646827 1548646827 neziletolgakarelsahnedekavgayatutustular5c4e79b01157aneziletolgakarelsahnedekavgayatutustular5c4e79b01157a neziletolgakarelsahnedekavgayatutustular5c4e79b01157a Gecede sahne bölge Nez ile gecenin fotoğraflarını çeken Tolga Karel ağız dalaşı etti Ünlü şarkıcı Nez şarkılarını seslendirip konukları coştururken Tolga Karel sahneye gelerek Ara verir misin resim çekeyim tekrar devam edersindedi Bu sözlere fazla sinirlenen güzel şarkıcı Nez, sahneden seyirciye şöyle seslendi; Bana ara vermemi istiyorlar,12 yıldır sahnelerdeyim ben böyle bir şey görmedim Sizce bırakayım mı yoksa eğlenmeye devam edelim mi? Ben sizler için buradayımdemesi üzerine alkışlanınca, ünlü şarkıcı Nez, bir şarkı daha seslendirip programının bitmemesine karşın sahneden sinirli bir şekilde indi Kulise bu arada en ince ayrıntısına kadar sinirlenen Nez Yaptığın çok ayıp Kulise gel Tolga kulise bekliyorumdiye bağırdı Yetkililerin araya girmesiyle birazcık olsun sakinleşen Nez, seri bir şekilde mekandan ayrıldı