Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

neydi içimdeki şu karanlığın adı ??

neydi içimdeki şu karanlığın adı ??
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
neydi içimdeki şu karanlığın adı ?? Neydi içimdeki karanlığın adı? defalarca içimde bir yerlerde siz görmeseniz de? İçim kararıyor? Özenle yaptığım tek şey sonumu aranje etmek? İçimdeki karanlığı büyütüyorum herkesten gizleyerek? Uzaklaşsanız da benden, dokunmasanız da içimdeki karanlığa anlamalısınız beni, içimdekileri Karanlık? Gitgide büyüyorlar içimde ve ben dur diyemeyecek değin yorgunum onlara? Katlanamıyorum size anlamıyor musunuz? Hiçbir şey sandığınız değin basit yok hem de hiçbir şey? Açtığınız boşluğu gizlemek için kendimden, daha büyüğünü yaratıyorum içimde? Ne alaycı biriyim fiilen nede zalim? Sadece anlıyorum birçok şeyi hatta sizin anlamadıklarınızı bile? Bu yüzden olur ya de yaptıklarım, yapacaklarım Her şeyin kurtuluşu açık aslında? Kimse yokken uçmak? Her şeyin sonu hayatın, acının, benim? Karanlık beni çağırıyor içine? Tutunacak dallarımı şimdiden kırdınız? Gidiyorum? Gökyüzünde her şey farklı? Her şeyin sonu geliyor benimde? Neydi içimdeki karanlığın adı? Vefat mü? ? alıntı  

858,505Konular
982,765Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt