neydi içimdeki şu karanlığın adı ?? Neydi içimdeki karanlığın adı? defalarca içimde bir yerlerde siz görmeseniz de? İçim kararıyor? Özenle yaptığım tek şey sonumu aranje etmek? İçimdeki karanlığı büyütüyorum herkesten gizleyerek? Uzaklaşsanız da benden, dokunmasanız da içimdeki karanlığa anlamalısınız beni, içimdekileri Karanlık? Gitgide büyüyorlar içimde ve ben dur diyemeyecek değin yorgunum onlara? Katlanamıyorum size anlamıyor musunuz? Hiçbir şey sandığınız değin basit yok hem de hiçbir şey? Açtığınız boşluğu gizlemek için kendimden, daha büyüğünü yaratıyorum içimde? Ne alaycı biriyim fiilen nede zalim? Sadece anlıyorum birçok şeyi hatta sizin anlamadıklarınızı bile? Bu yüzden olur ya de yaptıklarım, yapacaklarım Her şeyin kurtuluşu açık aslında? Kimse yokken uçmak? Her şeyin sonu hayatın, acının, benim? Karanlık beni çağırıyor içine? Tutunacak dallarımı şimdiden kırdınız? Gidiyorum? Gökyüzünde her şey farklı? Her şeyin sonu geliyor benimde? Neydi içimdeki karanlığın adı? Vefat mü? ? alıntı