Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Neşet Ertaş – Evvelim Sen Oldun

0
301

Adalı

(¯´•._.• Adminasitor•._.•´¯)
Modaratör
Etkileşim
19,953
F-D Coin
118

Cahildim dünyanın rengine kandım
Hayale aldandım boşuna yandım
Seni ilelebet benimsin sandım

Ölürüm sevdiğim zehirim sensin
Evvelim sen oldun ahirim sensin

Sözüm yok şu benden kırıldığına
İdip başka dala sarıldığıma
Gönülüm inanmıyor ayrıldığına

Gözyaşım sen oldun kahirim sensin

Garibim can yıkıp gönül kırmadım
Senden ayrı ben bir mekan kurmadım
Daha bir gönüle ikrar vermedim

Batınım sen oldun zahirim sensin

Similar threads

Recep Tekin 30 Haziranda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen Recep Tekin Evvelim Sen Oldun Ahirim Sensin şarkı sozu Cahildim dunyanın rengine kandım Hayale aldandım boşuna yandım Seni ilelebet benimsin sandım Olurum sevdiğim zehirim sensin Evvelim sen oldun ahirim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Bir Şarkısın Sen Yarışmasında Recep Tekin'in Seslendirdiği Evvelim Sen Oldun Şarkısı Recep Tekin 30 Haziranda söylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen Recep Tekin Evvelim Sen Oldun Ahirim Sensin şarkı sözü Sevgili melekler, daha önce paylaştığımız Bir Şarkısın Sen Mukaddes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Neşet Ertaş Sozleri Neşet Ertaş Turkulerinin Sozleri Turkilerin ustadı Neşet Ertaş'ı 25 Eylul 2019 gunu kaybettik Buyuk usta bu zamana kadar pek cok turkuye hayat verip gonul telimizi titretti İşte Zahidem'den, Ahirim Sensin'e, Boyle Olur mu'dan, Gonul Dağı'na daha yuzyıllarca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
458
Büyük Ozan Neşet Ertaş'ın En Sevilen Türkülerinden Seçmeler Bu konu: Neşet Ertaş türküleri ve sözleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, türkü üstadı, millet ozanımız Neşet Ertaş'ı bugün kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken, onun geride bıraktığı eserlerinin onu yüzyıllarca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,505Konular
982,673Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt