Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nerdesin?

Nerdesin?
0
141

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Nedendir bilmem ama
Bugun her zamankinden daha cok ihtiyacım var sana

El versen belki acılarım dinecek
Baksan gozlerime belki ruhum guclenecek

Eksiğim bugun yine eksiliyorum git gide
Kayboluyor umutlarım, direnclerim
Batan guneşle birlikte

Cozulmeyen duğum, bitmeyen acı
Dinmeyen sancı, sinsice ic kanaması
Faili mechul bir cinayet
Ha işlendi ha işlenecek

Nedendir bilmem ama
Bugun her zamankinden daha cok ihtiyacım var sana

Dokunsan belki arş'ta yuruyeceğim
Elimi tutsan belki mağlupsuz savaşlar vereceğim

Huzzam makamında gecem
Yas bağlamış hanem
Yureğim yangın yeri matem
Bir yanar dağ lav'ı ayaklanmış ofkem
Nerdesin
Nedenini bilmiyorum ama cok koydu bugun sensizlik
Nedendir bilmem ama
Bugun her zamankinden
Daha cok ihtiyacım var sana
Nerdesin

Similar threads

Guzel Doğum Gunu İle İlgili Şiir Doğum Gunu Doğum gunu hep ilktir Aşık ilk tutulandır Doğum gunu sevgidir Aşık delice sevendir Doğum gunu yaşlılık icerir Aşık ihtiyarlayıncada genctir Doğum gunu elemdir Aşık hep kederlidir Doğum gunu huzundur Aşık deli anedir Doğum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Sol Yanım Acıyor Cok Anne Cok sevdiğim guzel bir şiir paylaşmak geldi bu sabah icimden sizlerle belki sizde beğenirsiniz kimbilir eminim bir coğunuz biliyorsunuz bu şiiri daha once defalarca dinlemiş ve okumuş olmanız mumkunBir defa daha okumak hepimize iyi gelecek belkide ne dersiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Asker Mesajları 2019 Asker Mesajları kısa DAGLARIN TEPESINE, ESKIYANIN ALNINA, KIZLARIN KALBINE OLUMSUZ MEHMETCIK YAZACAGIM MERHABA BEN BAHRIYELIYIM LIMAN LIMAN GEZERIM, AKLIMA ESER KIZ TAVLARIM AKLIMA ESER GEMI TEMIZLERIM BU ULKE SENINLE GURUR DUYUYOR VATANI GOREVINDE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
En guzel Artvin Turkuleri En guzel Artvin Havaları Artvin Turkuleri Ağlarım (Yaptı Duvarları) Ağlatır Beni (Akar Gozlerimin) Ah Ben Olende Akşam Olanda (Tuntul'un Kızı) Allı Yeşilli Kızlar Ama Geldim Bu Cihana (Divan) Aman Ha (Kusup Burdan) Aman Yarab Kusurumu Aradım Seni (Kat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
216
Etkileyici İltifatlar En Yeni Etkileyici İltifatlar Sen likor gibi tatlı, Tekila gibi carpıcı, Viski gibi asil, Konyak gibi sıcak, Şampanya gibi ozel, Şarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhteşemsin Seni sevmiyorum desende, gozlerin başka gozlere baksada artık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
858,500Konular
982,385Mesajlar
32,977Kullanıcılar
spineless81Son üye
Üst Alt