Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Neler oluyor bize... Sanırım ihtiyacım var fikirlerinize

Neler oluyor bize... Sanırım ihtiyacım var fikirlerinize

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Merhaba arkadaşlar,
Benimde kafamı kurcalayan bir soru var Ola Ki fikirlerinizle bana muavin olursunuz Adım Meyra 22 yaşındayımGüvenlik Görevlisiyim 3 ay önce işyerimi değiştirdim öbür bir meslek yerine geçtim aynı gün şuan birlikte olduğum kişiyle karşılaştım ilk görünüm birincil etkileşim belkide birincil bakışta aşk
gayet düzeyli bol sohbetli bir ilişkimiz vardı Kesintisiz yanıma kazanç, yanıma ulaşmak için fırsat yaratırdı daha sonra vardiyalarımızda nöbet yerlerimizde değişti haftada bir rastlaşmaya başladık ağustosun 22 sine değin böyle sürdü sonradan birincil ogün öpüştük Birincil öptüğüm erkekte oydu Sonradan bu vardiya değişimlerinden rastlaşamamaktan mıdır bilmem, rastlaştığımız ve başbaşa kaldığımız tekrar beni öpüyor Aşık olduğunu söyledi bende aşığım, aşık olduğuna itimat etmek istediğimden midir bilmem aşık olduğunu düşünüyorum fakat biz artık rastlaşınca konuşamaz olduk kesintisiz öpüyor buda bende ACABA BANA AŞIK DEĞIL Mİ, SADECE CİNSEL YAKLAŞIM, ŞEHVET VB ŞEYLER İÇİN Mİ YANIMDA YALNIZCA ARZULUYOR MU çelişkileri uyandırdı Lütfen bana fikirlerinizi yazın sizce bu işte aşk mı var şehvet mi?

858,505Konular
982,778Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt