Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Neil Gaiman'dan Güç Yüzüklerini Eleştiren Elon Musk'a İğneli Cevap

Neil Gaiman'dan Güç Yüzüklerini Eleştiren Elon Musk'a İğneli Cevap
0
135

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80

Her konuda fikri olan Elon Musk elbette ki Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisinden de uzak duramayacaktı. Prime Video'da rekorlar kıran dizi izleyenleri ikiye bölmüş durumda, çok sevenler de var, hiç sevmeyenler de.

Musk sevmeyenlerden. "Tolkien mezarında ters dönmüştür. Şimdiye kadar gördüğüm bütün erkek karakterler ya korkak, ya pislik ya da her ikisi birden. Sadece Galadriel cesur, akıllı ve hoş" dedi Musk.

Tabii kendisiyle hemfikir olanlar da var, ama The Sandman'in yazarı Neil Gaiman onlardan biri değil.
  • The Sandman - İnceleme
"Nasıl Elon Musk Twitter'ı almayı nasıl beceremeyeceğini sormak için bana gelmiyorsa, ben de ona filmler, TV veya edebiyat eleştirileri için gitmem." diyen Gaiman'ın bu tweeti şimdiden 300 binin üzerinde beğeni almış durumda. Gaiman'ın bu kadar güzel biçimde laf çarpması da takdire şayan bana soracak olursanız.

Güç Yüzüklerinin henüz iki bölümü yayınlandı ve dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor.