Nefret dolu sözler dehşet batmış sözler nefret edilen şey batmış sozler kin sözler isyan kin sözleri ():Ⴣєт ηєƒяєт єттιм ѕєη∂єη
) |!¤’SICODE~’*¤!|| WazGεÇŦįм GÖzℓεяįήDεή ||!¤*’~ICODES’¤!| ,’^’S,,S ¢ạи¡м¡ ץoℓĐạ ьųℓĐųм S,,SSS’^’, »»(¯ICODE··´¯) öℓüмє кυуυ кαz∂ıм∂üşєям!ѕ!η вєη!мℓє (¯ICODE··´¯) ßiz Nrde Kusur Yaptk?! ßi anLk sinrLe onca devlete ait yaktık! Yırttık attık onuru sık sık Göz mü değdi be 'aşkım' imrenirdi herkes Ta$ oLsan diLe geLirdin! İ$te öLe sewmi$tm Susacak kadar biLe yanımda deiLmi$sin, Geç Fark ettim a$kmI dedin bana sa¢maLadIn Seni Seviyørum diyene inanma yøL ver beni en son bIrakIpta qIdende bni her$eyden cok severdI bø$hveR hayat YoLLaRDaN ÇiZiLMiŞ oLSa BiLe Bu YoLLaRDaN BiRiNi SeÇeCeKSiN! SeÇDiĞiN YoLDa Ölüm oLSa BiLe Selamlama VeRiP GeÇeCeKSiN!!! Sen yaLanLarLa a$k satanLarın ilk adresißen sattığın son a$kın ta kendisi a$klma b!r céza vér kalb!m sén! sévmés!n,sén!n yalan a$klna Allah muhtac étmés!n!: YıLLardr içimde 1 çocuk ağLar,İşte hep bu yüzden ıslak gözLerimSende çekip gitme dayanamam yar,Öle ta$ değilim sandığın kdr oLüm GéLdiği Zaman YaniMa GéLMé Bén AzRaiLLé'Dé HéSap KiTap Yaparim !! Rekabet Etmem Rekabet YARATIRIM ona Buna Değil BenSadece DALGAMA Bakarım !! Ara Sıra soNLar başLaNqıçtıR kaçışLarsa kurtuLuşgeRide kaLaNLarı çöP die aTmışım beN KöpeK oLan Buyursun KarışTırsın ! GöZlEriMdEn yÜzÜnÜ ÇıKaR Da aL Aşq yaLaNsA HeR MewSiM Sonbahar YaşNcAk dAhA BİR ÖmÜr wAr yIkIlCk kAlIn bR DvArR!!
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.